M-am asezat pe iarba verde, de matase in care infloresc crini albi si uriasi.Toate durerile de oase au trecut. Stiti ce rau este sa simti ca te doare fiecare locsor din organism? Mi-a fost teama sa nu adorm cu durerea, dar iarba de sub trupul meu obosit m-a tamaduit. Nu ma mai doare nimic, materialul acesta natural, diafan s-a asezat ca o perdea peste dureri si le-a facut sa dispara.

Mi-am dat seama ca nu dorm pe iarba verde, cand lumina de pe hol s-a strecuta sub usa. Aceste incantatoare lenjerii 3d ma fac sa retraiesc copilaria. O clipa m-am simtit ca in iarba: usoara, lispita de griji, plina de energie si de vigoare. O fi de la imprimeu sau de la materialul natural?

Cearsaful de la pilota este la fel de prietenos cu corpul meu. Cand ma invelesc cu el retraiesc momentele acelea cand bunica aducea lana fina, fina de tot de la masina, iar eu ma infasuram in caier.

Aproape ca nu gasesc cuvinte sa definesc exact finetea bumbacului satinat, dar are ceva din catifea, petalele trandafirilor sau ale panselutelor, piele de caprioara, muschi verde de padure si iarba vie de matase!

In afara de frumusete si finete, lenjeria se caracterizeaza si prin longevitate. Bine intretinuta, are viata lunga si isi pastreaza frumusetea toata viata.

Imprimeul este garantat cat durata de viata a tesaturii si este facut cu substante care nu dauneaza organismului.

Pretul a patru piese din acest material de pret care este un veritabil termoizolant este de 79 de lei. Cu mai putin de 100 de lei se cumpara doua cearsafuri de dimensiuni generoase, unul de pat si altul pentru pilota si doua fete de perna.

Laudabil eset faptul ca fiecare categorie de varsta si sex gaseste un imprimeu pe plac. Pentru barbati exista lenjeriile 3 d cu minge si teren de fotbal, pentru femeile sensibile cele cu flori, animalute dragalase sau peisaje, iar pentru copii lenjerii cu personaje din desene animate, eroi din filme si zane.

O lenjerie din bumbac 3 d ne ofera racoarea de care avem nevoie, dar decoreaza estival patul oferindu-ne o doza maxima de optimism.

Cum poti fi altfel decat fericit, cand vezi ca poti dormi pe pajistea plina de maci, albastrele si margarete si frumusetea realizata pentru tine nu se strica? Nu este ca atunci cand ai sorbi iarba din ochi de frumoasa ce este, dar stii ca daca te asezi, ea poate fi zdrobita de greutatea trupului tau.

Lenjeriile 3d ma intineresc cu decenii, fiindca prin intermediul lor ma intorc pe firul ierbii, pe razele soarelui, pe valul nevinovatiei, in copilarie.

In magazinul online Patulmeu.ro am gasit cea mai buna lenjerie din tara la preturi intrate mult la apa si o multime de oferte pe care nu le-am vazut in alte magazine de profil.

Intrati numai o clipa sa vedeti minunatiile si nu veti regreta! O lenjerie 3d de o frumusete iesita din comun si de o rezistenta proverbiala costa 79 de lei.

Picturile acestea de pus pe pat pot fi privite din confortul casei tale, stand la taifas cu amicele cu sucul natural de portocale in fata sau la o cafeuta aromata.