Am luat saptamana trecuta o lenjerie ieftina de 50 de lei dintr-un magazin oarecare felicitandu-ma pentru afacerea vietii mele. Prin ambalajul transparent arata intr-un mare fel. Am ajuns acasa, am scos-o din punga si mi-a umplut casa de miros toxic. Colorantii mi-au iritat nasul si urechile, incat a trebui sa aerisesc cateva ore bune pentru ca aerul sa fie respirabil.

-Trebuie neaparat sa o bag la spalat si apoi sa o pun pe pat, mi-am zis fiindca tocmai se umpluse masina cu rufe deschise la culoare. Alta greseala a vietii, iar consecintele le-am vazut la intinsul rufelor pe franghie. Iesise tot colorantul, in timp ce prin tesatura lenjeriei mele se vedea ca printr-un ecran transparent. M-am incapatanat sa o pun ca asternut si sa mai atenuez din pagube. Ce credeti ca s-a intamplat? Fugea de pe pat si de pe pilota ca o apucata, ne scapa printre degete, iar cand prindea piele de om, o urzica pur si simplu.

-Vezi ce inseamna sa te zgarcesti, mi-a spus sotul? De ce nu ai cumparat o  lenjerie de pat  mai de Doamne-ajuta?

Ma certa in mod indreptatit fiindca pielea lui era acoperita de bubite mici si rosii si spuzita peste tot.
M-am plans unei prietene bune si m-a sfatuit sa comand lenjerii de pat bumbac de pe Tesaturi Alese.ro.

De data aceasta am promis sa ma uit cu ochi de soacra careia ii da voie fiul sa-si aleaga nora la produse si dupa aceea sa comand. Iata ce criterii am aplicat in alegere:

-sa fie din bumbac 100%, sa nu se decoloreze si sa nu intre la spalat

-sa fie garantata cel putin 100 de zile de la primirea coletului sa nu le arunc dupa 2 utilizari, adica sa nu fie de unica folosinta

-sa aiba dimensiuni generoase, sa nu mai ramana portiuni de saltea neacoperite de cearsaful de pat

-raportul calitate-pret sa fie ideal.

Inarmata cu inteligenta cumparatorului am poposit in magazinul online Tesaturi Alese.ro si am aruncat o privire. Lenjeriile lor indeplineau conditiile puse de mine si invatate din experienta nefasta avuta fiindca m-am zgarcit la ce nu trebuia, ba mai mult cearsaful pentru pilota se putea prinde in nasturi, iar fetele de perna prin sistem plic. Imprimeurile erau vii, frumoase, dar aveau si lenjerii uni, deci fiecare client gaseste aici produse dupa gustul sau.

Am plasat comanda si am asteptat cu nerabdare, dar a meritat asteptarea. Am scos lenjeria din cutie si am simtit calitatea materialului cu degetele, nasul si ochii mei. Moale la atingere si incantatore la privire, ea nu mi-a mai umplut casa cu miros de chimicale ca lenjeriile ieftine pe care le cumparam in trecut.

Cu lenjeria de pe Tesaturi Alese.ro somnul a devenit o calatorie pana la cer si inapoi!

Aceasta a fost relatarea unei amice si patania ei cu o comanada la lenjerii 😛