De multa vreme nu am scris despre prietenii mei cu patru labute si nasuri umede 🙂

Din capul locului trebuie sa fac o precizare: Thomas, motanul meu gri, a fost la un pas de “exil”.In timpul marilor lucrari de restaurare am avut musafiri din indepartata Germanie.Tommy nu a fost prea My Friendsospitalier si avand in vedere ca nou venita ii ocupase locul dorind sa demonstreze ca el e seful i-a sarit musafirei in cap in timp ce aceeasta doremea.

Va puteti da seama ce mi-au auzit urechile…Matusa mea a cerut expulzarea “fantomei gri” din casa.Toate cunostintele mele au fost intrebate dac nu doresc un motan dar, fiind puse in tema de mine au reuzat oferta.Ca sa fie pace l-am luat la mine. Thomas s-a mutat cu toate acareturile lui de la apartamentul 6 (unde a stat de cand l-am gasit) la apartamentul 7. Fiind mai calm si nerepezindu-l, avandu-l si pe Denis companion de joaca s-a acomodat repede incat acum nu isi mai doreste sa se intoarca in vechea resedinta.In plus, aici are mai mult spatiu de manevra 🙂

Denis l-a acceptat dar in prima faza nu il lasa sa intre in dormitor….Vazand ca Thomas cu mersul lui elegant de felina aparea alaturi de noi cand Denis dormea adanc m-am distrat si am admirat siretenia matei 🙂

Acum, cei doi, colaboreaza la prostioare….Cum pisoiul adora sa stea sub lampa de pe biroul meu, Denis ii comunica sa-i arunce cateva chestii bune de ros cum ar fi: stick-uri de memorie, cardul (daca fac imprudenta sa il uit acolo), creioane, pixuri si hartiute pe care e notat ceva important (culmea e ca doar acelea dispar 😛 ).

Dimineata cand ma scol dureaza cam 10 minute pana imi recuperez ciorapii de la Denis si apoi inca 5 pana intru in posesia pantofilor mei…Rucsacul, si mai ales portofelul necesita o manevrare atenta….Denisuca se baga in rucsac si pana nu-l goleste de continut nu se lasa 🙂 sau trage un pui de somn in respectiva geanta.

V-am spus ca trebuie sa ii pun clipuri cu caimi pisici ??? Se uita cu atentie sporita, inclinandu-si capul cand in stanga , cand la dreapta scotand cate un latrat sau dand din coada.

Cat despre vecini are simpatii.Cei cu care se intelege sunt aceia care vorbesc cu el sau il mangaie (vreo 5-6 persoane) iar pe restul ii latra sau ramane indiferent cand ii vede in functie de vibratile pe care acestia i le transmit….daca ma vede ca discut cu cineva si ma impac cu respectivul/respectiva tace fiind atent la mimica si gestica iar daca chiar nu imi place o persoana simte si se repede cat este de mic (pisoiul e mai mare decat el) spre aceasta incercand sa-i prinda pantalonii sau plasa 🙂

Cei doi sunt mereu gata de actiune (cel putin catelul , pisoiul are momentele lui de letargie dar e readus repede la starea de “en garde”) nelasandu-ma sa ma plictisesc…Uneori ma intreb ce o fi in caputurile lor, de unde stiu ce sa faca pentru a-mi smulge un zambet, de cum stiu ca sunt vesel sau mahnit?

Prezenta lor face ca viata sa fie mai haioasa 🙂

Alte noutati nu avem dar avem poze pe care va invit sa le vedeti 🙂

Denis

Thomas

Denis&Thomas

Thomas

Denis cu ciorapul

Thomas

Denis

Denis & Thomas