Trebuie sa spun din start ca sunt racit.Daca scriu tampenii sa nu ma criticati prea dur.

Raceala pe care am dobandit-o este foarte ciudata.Cad dintr-o extrema in alta, cand imi este cald de mor, cand am frisoane si mi se face frig de imi clantane dintii.Cu toate astea trebuie sa merg in colectivitate chiar daca simt ca imi plesneste capul din cauza sinusurilor infundate.Zau asa, cred ca am inceput sa seman cu sarpele Ka din “Cartea Junglei” 🙂

In aceasta stare m-am intalnit cu un prieten bun care dupa ce a asistat rabdator la o reprezentatie de stranuturi mi-a spus senin:

-Da, se vede ca esti racit, ai nasul cat o gogoasa infuriata si ochii iti sunt in lacrimi.Dar , de ce ma mir? Uita-te cum esti imbracat! Pe vremea asta , cand virusii bantuie liberi, tu te imbraci in geaca de blugi? Ia-ti si tu o geaca captusita cu puf de gasca.

-Partial ai dreptate.Dar acum nu am nervi sa merg prin magazine sa imi achizitionez o geaca.Sunt frant.

-Dar ai net acasa si la job, istetule!

Omul avea dreptate asa ca indata ce am ajuns in fata unui calculator am dat cautare “geaca din puf de gasca”.Oricum, din toata conversatia acestea erau cuvintele cheie.Cautarile mele m-au dus pe pagina https://antoniogatti.ro/jachete-barbati, de pe site-ul  Antonio Gatti unde am dat peste o gama larga de jachete de toamna.Am gasit jachete casual, dar si jachete elegante stil business , ofice.

Deoarece imi petrec o mare parte a timpului la birou am cautat sa vad daca au veste din puf barbati fiind placut surprins cand am gasit pe https://antoniogatti.ro/veste-barbati o multitudine de modele.Am dat peste veste din stofe din lana sau materiale impermeabile, captusite, sau umplute cu puf de gasca.

Ce mi-a placut la aceasta colectie este faptul ca reuseste sa realizeze combinatia perfecta intre modernism si stilul clasic.

Acestea fiind spuse mi-am comandat o vesta de la ei.In ceea ce priveste geaca , nu m-am hotarat inca asupra carui model sa ma opresc.

Poate primesc un sfat de la voi 🙂