Imi place sa vad oameni talentati manifestandu-se creator.

Am vazut in marile orase ale lumii, artisti expunandu-si creatiile pe strada, facand portrete turistilor, sau desenand diverse cladiri reprezentative din orasele respective.

In Paris sau Berlin , acesti artisti isi demonstreaza talentul si isi expun lucrarile pe strada.

Trecand prin centrul Brasovului am vazut mai multi astfel de artisti ce isi expuneau lucrarile care atrageau turistii.Erau transpuse pe panza sau hartie: Castelul Bran, Biserica neagra, Castelul Peles, portretul lui Vlad Tepes.

Ce mi-a atras atentia a fost un artist talentat, care avea un model deosebit, pe care nu puteam sa nu il remarc.

Era o fetita, foarte draguta dar si foarte serioasa.Ce m-a izbit privind-o, a fost tinuta pe care o avea.Statea dreapta , nemiscata,cu mainile in poala, cu spatele drept avand capul usor inclinat, parca era o domnisoara coborata din panzele vechilor artisti ai Renasterii.

Emana siguranta, calm,intreaga sa tinuta te lasa sa intelegi ca era constienta de frumusetea ei, iar ceea ce puteam citii ca unul care este obisnuit sa studieze fizionomia umana, puteam baga mana in foc ca era isteata, desteapta.

Mai jos veti vedea cateva fotografii.As vrea sa imi spuneti parerea voastra despre aceasta fetita.Chiar ma intereseaza!

Nu obisnuiesc sa fotografiez persoane iar cand o fac, inseamna ca respectivele fiinte au ceva deosebit, sau ma impresioneaza….

Postarea se adreseaza si rubricii “Miercurii tacute” .