Oricati slapi as avea, acestia nu rezista mai mult de 1-2 luni.

Nu vorbesc de slapi de plaja ci de papuci de casa.Am un ghinion remarcabil la aceste accesorii. Nu ca mi-ar plece in mod deosebit aceste incaltari, prefer sa merg descult prin casa, dar uneori sunt utili.

Va intrebati , poate, cui datorez faptul ca trebuie sa imi cumpar din doua in doua luni, alti slapi??

A fost o intrebare retorica 😛

Celor doi blanosi ai mei 😛

Ei sunt responsabili de distrugerea slapilor mei. Si nu conteaza daca sunt din plastic, piele, sau marterial textil.

Nu conteaza, ajunge sa ii pun o data in picioare ca dupa acest eveniment, incep a-i lua pe rand la rontaiala.Exista un pact intre cei doi blanosi, pentru a nu-si strica dantura, imi rontaie slapii cu schimbul.Uneori o fac in paralel, unul “mestereste” la slapul drept , celalant , la cel stang .Peste catva timp, fac schimb si incep sa-i rontaie mai cu ravna.

Am ajuns sa ii ascund in baie,sa ii pun nu stiu pe unde, degeaba, teroristii cu patru labute ii gasesc si mereu apar cu “captura” uitandu-se triufatori la mine.

Pot sa ii cert, sa imi recuperez slapii, unul cate unul, este in ordine pentru ziua respectiva.Fiind perseverenti, a doua zi o iau de la capat.

Partea din spate a papucilor mei de casa este crestata, avand un design unic, de neconfundat 😛

In camera, pe coridor , gasesc bucatele din ceea ce a fost o data , talpa unor slapi.

Din pacate pentu mine, cand le vad mutrele nu ma pot abtine si izbucnesc in ras. Iar cei doi teroristi stiu ca daca rad, totul este okay si incep sa dea din codite, care se transforma in antenne,iar ei incep sa se zbenguie de parca ar fi teleghidati.

Si uite asa in fiecare zi (aproape), avem “scena slapilor”. Ii port pana incep sa ma impiedic in ei, apoi imi caut altii.

Cateva poze care i-au surprins pe cei doi teroristi ai mei in actiune.

PS.M-au facut sa imi pun serios intrebarea:”De ce tocmai slapii? De ce nu altceva ?”
Cred ca e vorba de gust, oi fi avand gusturi indoielnice la slapi 😛
Sau sunt in cardasie cu doamnele din familie, pentru ca in ultimii trei ani , de ziua mea, am primit cadou cate o pereche de slapi…. 😛 😛