DogJumpsOnMan

Nu am renuntat la blog doar ca ingropat in grijile cotidiene si uneori din lipsa de inspiratie,m-au facut sa nu scriu nici o postare timp de o saptamana.

Din toate problemele rezolvate, cateva, au avut darul sa ma faca sa ma simt satisfacut.

Unul din lucrurile facute in ultimul timp si care ma multumeste este acvariul.Deoarece mi s-a ars neonul original,l-am inlocuit daoar ca acesta nou are alt spectru de lumina, care da impresia ca este mai luminos.

Si daca tot am avut de schimbat ceva la el, mi-am zis sa aduc o pata de culoare adaugand un strat de pietris albastru. Combinatia de albastru cu alb al pietrisului alaturi de plantele verzi printre care misuna micile vietati colorate, creeaza un efect linistitor, calmant.Abundenta de plante, potentiale ascunzatori pentru pestii care il populeaza, ii fac pe acestia sa se simta confortabil.

Acvariul updatat

IF

Ieri am dus blanosii la tuns si coafat, ma refer la blanosii latratori ๐Ÿ˜› Dupa ce li s-a descalcit blanita si li s-a facut o baie fiind masati si samponati ca devenisem invidios ca nu am parte de un astfel de tratament, au fost tunsi si coafati.

Iata-i pe cei doi latratori ๐Ÿ˜›

Junior coafat – “Arat ca un ursulet, nu-i asa?”

IF

Junior in balcon – “Ma odihnesc la soare”

IF

Yorky atent – “Simt un miros .O fi mancare??”

IF

Yorly in alerta – “Cred ca vine cineva, nu mergem sa vedem?”

IF

In acest timp, blanosul gri se lafaia si isi facea de cap.Tot ieri a facut ultima traznaie, spargand o noua vaza de flori. Ca sa readuc pacea in casa, am cumparat un vas asemanator si ca bonus, flori.

Thomas – “Sunt singur acasa ๐Ÿ˜› Canapeaua e a mea !!”

IF

Thomas – “Ce cald este receptorul, am sa blochez semnalul ๐Ÿ˜› “

IF

PS. Din pacate trebuie sa ma intorc in rutina vietii cotidiene, dar sper ca acest lucru sa nu ma mai tina atat de mult timp departe de blogul meu.