Am terminat cu modificarile de pe blog.

M-am mutat, am un nou host mai bun, mai rapid, si cu mai mult spatiu.

Ca de obicei , dupa o asemenea transformare, prima postare este despre cateii mei ๐Ÿ˜› Asa am procedat cand mi-am facut blogul pe wordpress, la fel am facut cand mi-am luat domeniu, apoi cand m-am mutat pe un server american, asa ca, acum de ce as proceda altfel? A devenit o traditie ๐Ÿ˜›

Acum mai bine de trei saptamani , imediat dupa Expozitia Ghemotoacelor, mi-am dus prietenii patrupezi la tuns sau cum se spune in termeni mai fitosi “la stilist”. Desi mie imi plac cand au blanita, avand in vedere ca a venit caldura , a fost musai.
Din intamplare il cunosc pe cel care avea sa ii tunda, e medic veterinar dar manuieste foarte bine foarfeca, atat la patrupezi cat si la bipezi, cand am ajuns m-a intrebat:

– Cum ii tund? Ai vreo preferinta?
– Da, ii faci puscasi marini.
– Adica scurt.
– Foarte scurt. Nu vreau sa iti fac vizite cu ei pacienti. Sunt ariste, e caldโ€ฆpe Junior il tunzi conform rasei, dar mai scurt, iar pe Yorky ii lasi o coama de rocker , in rest iei tot, nu de alta dar aduna cu blanita lui tot ce prinde.
– Okay.

Si s-a pus pe treaba.

Junior, zici ca e un britanic din acela fitos, ii lipseste cravata, iar Yorky este un leu in miniatura , doar coama , ochii si burta au ramas din el.
Pentru a evidentia cele spuse mai sus, am pus si cateva poze ๐Ÿ˜›


PS
.Tunsul lor, o singura data, costa cat zece tunsori ale mele ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜›

Enjoy it ๐Ÿ˜›

Before

After

Junior

Yorky