De Craciun avem cu totii aceiasi problema: ce sa le oferim celor dragi? Ceva frumos sau ceva util? Ce sa alegem si de unde ? Eu, una, am gasit solutia pe site-ul Magazinul tau online de bijuterii si accesorii din piele”, care, dupa parerea mea, merita accesat, pentru ca acolo am gasit foarte multe chestii faine ca design (deci cu valoare estetica) si totodata extrem de utile. De exemplu,bratari barbati.

Foarte multa lume – aproape toti prietenii si cunoscutii mei, aproape toate rudele – m-au intrebat acelasi lucru: „ce valoare utilitara poate avea o bratara barbateasca?” Si nu putini au argumentat ca bratarile sunt, dupa parerea lor, accesorii exclusiv feminine, uitand ca in asa-numita „epoca homerica” (adica acum mai bine de trei milenii, in Epoca Bronzului, cand a avut loc Razboiul Troiei) cei care purtau bratari erau razboinicii. Sus-numitii parerologi m-au batut la cap in continuare, spunandu-mi ca daca vreau sa-i fac un cadou unuii amic de-al meu, ar fi mai bine sa caut ceva de genu’ portofele barbati ,pentru ca asrticolele de soiul asta au o utilitate certa. Pe cand bratarile, dupa parerea lor, nu! Ei bine, portofelele nu feresc pe nimeni de deochi (ba chiar as zice eu ca dimpotriva)! Pe cand bratarile au fost dintotdeauna folosite in acest scop, atat in subcontinentul indian cat si in America Latina.

Am descoperit chestia asta cu bratarile anti-deochi atunci cand nemaipomenita mea matusa l-a deochiat pe unul din amicii mei (rocker de felul lui),probabil invidioasa pe parul lui cel lung si frumos. Ca urmare, l-au apucat niste dureri de cap infioratoare, de care nu a scapat nici luand cantitati industriale de Ketonal. Cum stiam cu cine am de-a face (matusi-mea cea cu par scurt si rar m-a deochiat si pe mine in repetate randuri din acelasi motiv) am cautat un leac permanent contra deochiului – si l-am gasit! Satul sa tot fac ritualuri de exorcism (ma priecp foarte bine la chestii de astea, amicii mei imi spun ca sunt un fel de Harry Potter) am ales varianta cu bratarile, care presupune mai putin efort si consum energetic din partea mea.

Ce bratara am ales pentru asta? Accesati si voi primul link postat de mine, poate va pica fisa…