Sunt un fan al produselor de birotica.

Cand eram copil faceam colectie de pixuri si creioane mai deosebite, cu diverse inscriptii pe ele, intr-un cuvant: personalizate.

Cand am crescut au inceput sa imi placa agendele.Le foloseam pentru a-mi nota diverse impresii, unele ganduri sau desene pe care le schitam pentu ca forma finala s-o fac in carbune pe foi speciale de desen.

Deoarece am avut asemenea indeletniiri in copilarie/adolescenta si nu mi-au trecut nici acum, am putut intelege dorinta unei fete de a avea ceva unic si original in strainatate.

Pe scurt: fata unui prieten de-al meu urmeaza sa plece la studii in Finlanda si isi doreste sa fie la inaltime acolo.Pentru a-i conferi incredere mi-am zis sa-i fac un cadou.M-am gandit sa-i daruiesc o duzina de pixuri personalizate cu numele ei si o urare din partea parintilor si doua agende. Cele doua agente personalizate una cu numele ei , alta avand pe coperta mai multe poze de-ale ei ,cu orasul, cu prietenii, au incantat-o.Era sigura ca nimeni nu va avea asa ceva si era entuziasmata ca ca va avea pixuri pe care nu le va piede.

Fiind unul din batranii ei amici favaoriti mi-a marturist ca colegelor ei le-a placut foarte mult ce au vazut si acum e aslatata cu rugaminti sa dezvaluie locul, site-ul, de unde a primit agendele si pixurile.I-am zis ca de pe site-ul cu obiecte personalizatepoate comanda de la carti de vizita, pana la cani sau brelocuri personalizate.

A fost bucuroasa ca i-am dat sursa si ca va putea s-o impartaseasca cu prietenii si colegii ei.

“Ai sa vezi ca in Finlanda colegii mei au sa doreasca si ei asa ceva….Au sa imi ceara sa le fac comanda de agende”, mi-a zis Cristina.Si o cred…atat de frumoasa era grafica de pe agendele comandate.

M-am lasat molipsit de entuziasmul ei si mi-am comandat si eu o agenda si niste carti de vizita.Abia astept sa le primesc 🙂