In zilele de azi poate fi destul de dificil sa comunici cu adolescentii, iar eu ca profesor stiu asta pe propria piele. Imi petrec zilnic ore intregi la scoala incercand sa ii invat pe cei mici diferite lucruri care sunt menite sa ii ajute pe viitor.

Inca de la inceputul anului scolar am stiut ca incep o lupta dificila, asa ca m-am inarmat cu multa rabdare si perseverenta. Am achizitionat toate materialele de care am avut nevoie pentru a le preda copiilor si a face din ora de curs un moment interactiv. Intreg procesul a fost usor pentru ca am apelat la firma Zenon pentru a cumpara articole papetarie online. Preturile lor sunt excelente si ar fi fost si pacat sa pierd asemenea oferte.

Pe site-ul lor am gasit articole variate, asa ca puteti gasi cu usurinta ceea ce va doriti. Eu sunt o persoana organizata, asa ca prefer sa tin testele sau lectiile predate in dosare, aranjate alfabetic in biblioraft. Daca si in dulapurile dumneavoastra doriti sa domneasca ordinea, va sfatuiesc sa nu ratati ofertele de la Zenon. Ei pun spre vanzare bibliorafturi in culori diferite la preturi mici. Materialele acestora sunt de mai multe tipuri, asa ca poti alege, in functie de preferinte unul din plastic sau carton rigid. De asemenea, ele mai prezinta o eticheta pentru organizare, sina metalica, dar si inel de prindere metalic.

Livrarea se face rapid, in maxim 24 de ore, produsele comandate ajung la usa ta prin intermediul Fan Courier, iar daca intampini unele probleme, poti face retur in maxim 90 de zile. Lucrand cu adolescentii ajungi sa inveti multe de la ei, iar unul din cele mai importante lucruri este ca salabiectele de papetarie de care aveam nevoie, am inceput sa caut si alte solutii pentru a avea o sala moderna.

Am mai cumparat niste plante de interior, iar ultimul pas facut a fost acela de a vorbi cu domnul director pentru a schimba bancile, dar si tabla veche cu una noua si rezistenta la zgarieturi, zis si facut. Dumnealui a luat in considerare cererea mea si mai apoi copiii au beneficiat de mobila noua, iar sala de clasa a prins viata, este mai moderna ca niciodata si pregatita sa primeasca elevii.

Pentru a fi productiv la locul de munca sau pentru a te putea concentra intr-o sala de clasa, peste tot trebuie sa domneasca linistea si curatenia, fiecare obiect trebuie sa fie pozitionat la locul lui. Daca si tu esti profesor sau lucrezi la birou te sfatuiesc si pe tine sa apelezi la Zenon pentru a avea la indemana toate artciolele de papetarie necesare si pentru a beneficia de preturi scazute.