Multe persoane poate ca nu realizeza ca a mentine curatenia si igiena intr-un anumit loc nu este o sarcina atat de usoara pe cat pare. Nu este de ajuns sa dam cu matura pentru a strange praful si gunoaiele si sa spalam podeaua cu un mop. Curatenia se refara nu doar la podele dar si alte diverse suprafete si nu numai: scule, ustensile, aparate. Mentinerea acestora curate asigura o functionare optima si astfel si rezultatele dorire.

Pentru a putea realiza o curatenie optima este nevoie de solutii profesionale. Iar pe cele mai bune le putem gasi in magazinul Sanito, un lider in ceea ce priveste aceste solutii. Printre numeroasele produse din acest magazin gasim si consumabile din hartie, potrivite pentru a curata diverse suprafete foarte eficient si rapid. Stim cu totii ca hartia are multe aplicatii, in aproape orice domeniu, iar in ceea ce priveste curatenia reprezinta o solutie foarte buna.

De la un caz la altul, in magazinul Sanito avem la dispozitie diverse consumabile din hartie. Astfel, ca o solutie de curatare rapida, pe moment sunt potrivite prosoape hartie pliate. Acestea pot fi gasite in pachete care au un anumit numar de bucati, diverse marimi si mai multe straturi, de o anumita grosime. Acestea sunt foarte eficiente in a absorbi lichidele varsate pe o suprafata dar in a curata diverse urme de murdarie de pe o masa, o tejghea sau in baie.

In anumite localuri, restaurante, cafenele, consumabilele din hartie trebuie sa fie atat la indemana personalului cat si a clientilor, atat pentru servire cat si in bai si toalete. Pentru astfel de aplicatii sunt cele mei potrivite role prosop hartie, care pot avea acceasi intrebuintare ca si prosoapele de hartie insa dimensiuni mai mici de obicei. Un plus in aceasta privinta este reprezentat de catre cantitate, intr-o rola fiind un numai mult mai mare de prosoape de hartie decat intr-un simplu pachet. Insa, acestea nu reprezinta o solutie atat de buna pentru clienti decat daca sunt utilizate cu ajutorul unu dispenser, un aparat care poate fi amplasat oriunde, dar cel mai des in bai si toalete.

Pentru rezultate si mai bune pot fi utilizate role industriale, care sunt mai mari decat cele normale si realizate din hartie mai groasa si cu diverse proprietati. Aplicatiile acestora sunt mai diversificate, mai ales in companii, fabrici, centre industriale si spatii asemanatoare unde este nevoie de cantitati mai mari si mai rezistente. Totodata, capacitatea de indepartare a murdariei a acestor prosoape din hartie este mult mai mare. Si pretul este in consecinta mai mare insa achizitia este una care merita. Iar alegang magazinul Sanito, clientii se pot bucura de numeroase reduceri, transport gratuit si multe alte oferte speciale. Pana in prezent peste 20000 e clienti au apelat la serviciile Sanito si nu au fost dezamagiti. Multi dintre acestia apeleaza in mod constant la acest magazin, pentru ca doar aici gasesc produsele din hartie de care au nevoie pentru afacerile lor. Si voi puteti gasi aici tot ceea ce ati avea nevoie, pentru orice tip de afacere.