Cadouri minunate putem oferi mereu, fara motive si fara asteptari celor dragi, in afara unui zambet de multumire. Cand sunt stranse toate la un loc: carti, jocuri si boardgame sarcina este mult mai usoara.

Putem petrece cat timp dorim in magazinul online BookCity.ro, nimeni nu ne deranjeaza, dimpotriva, personalul amabil ne sta la dispozitie de luni, pana duminica, intre orele 10-22.
Cea mai buna marfa asteapta acolo sa fie comandata, ambalata gratuit, iar daca pretul ei este mai mare de 50 de roni, livrata gratuit.Canile pentru ceai, infuzoarele si paharele dau senzatia de personalizare. Par unice fiindca modelele nu le-am vazut in magazinele obisnuite.
Cana Happy Birthday are dimensiuni generoase si un colorit care-ti face ziua mai fericita, formele infuzoarelor sunt atipice, din ceasca de portelan cu farfurioara “Richard Wagner” ar bea si regii.
O idee complexa de cadou ar putea fi un disc cu muzica lui si o cana cu chipul lui pentru fanii marelui compozitor.

Cartile, comorile care ne lumineaza vietile, sunt impartite pe categorii, iar pentru fiecare grupa exista un numar generos de titluri. Avem de ales dintre:
publicistica si eseuri 220 de exemplare, religie si spiritualitate 191, istorie 321, diete si fitness 81, arta si design 59, lecturi motivationale 458, beletristica 2929, carti in limbi straine 708, carti de colorat pentru adulti 114, pentru copii 2385 si de gastronomie 116.
Dintre cele 158 boardgames retinem:Battle Sheep, Quixo Clasic si Quoridor Kid sau clasic. Jocurile de aici au primit premii numeroase pe glob, sunt usor de jucat si tin jucatorii, indiferent de varsta, antrenati, intreaga partida.

Avand preturi accesibile, fac apel la imaginatie si la strategie si transmit un mesaj constructiv.

Cadourile pentru copii sunt magnifice: de la carti de citit si colorat, la jocuri si obiecte de papetarie necesare la scoala.
Fortareata-Minecraft costa numai 527, 39 de lei si produce multa bucurie, Autobuzul de turneu al vedetei si-l doreste orice copil, Camionul de pe plaja fiind dorit la fel de mult cum este Casuta de pe plaja.

Si cadourile pentru el, “copilul cel mare”, sunt variate si ingenioase: boxa portabila bluetooth, casca bluetooth voyager, kit cana usb.
Ca sa facem o prezentare completa a cadourilor, se cade sa amintim si cafetierele, felicitarile, tricourile, albumele foto, magnetii, umbrelele, produse de tipul ciocolata si dulceata.
Peste 57 de dulciuri asteapta sa fie oferite si savurate. Ciocolata in cutie de lemn face cu ochiul, setul de lingurite ciocolata calda cuburi sunt ingenioase, ciocolatei negre sau albe combinata cu fructe si lapte nimeni nu-i rezista.