Cred ca stiti cat de mult imi plac caii si cat de mult ii pretuiesc.

Pentru mine calul este cel mai maiestuos si mai gratios animal din cati am vazut vreodata.Frumos, nobil si loial acest animal a insotit omul din cele mai vechi timpuri si in cele mai vitrege conditii…Omul si calul sunt legati intr-un mod unic fiimd dependenti unul de celalalt.De-a lungul timpurilor el a fost animal de tractiune, partener de lupta, mijloc de transport, coechiper sportiv sau terapeut, dovedind calitati notabile in toate sarcinile.

Nu stiu daca ati calarit vreodata dar va pot spune ca atunci cand o veti face va veti simti liberi si foarte increzatori in propriile voastre forte.Veti trai o senzatie unica de liberate, maretie , de importanta si respect.

Cati dintre noi nu ne-am dorit sa participam macar odata in viata ca spectatori sau concurenti la cursele de cai ale derby-ului de la Epson?

Neajungad acolo si pentru ca la manejul din oras se fac lucrari de moderizare, m-am refugiat in jocuri cu cai de curse online.

Cu o grafica atractiva si usor de jucat, aceste jocuri care au in prim-plan calul reusesc sa induca senzatia de competitivitate pe care ti-o da o intrecere sportiva.
Aceste jocuri reusesc sa te captiveaze intr-atat incat te vezi in ipostaza de a relua cursa de viteza sau traseul de sarituri peste obstacole incercand sa obtii un rezultat mai bun.Jocurile devin din ce in ce mai grele cu cat treci de mai multe nivele astfel ca trebbuie sa iti folosesti la maximum indemanarea pentru a ajunge cat mai departe si ,in final, pentru a castiga. Te transpui in pielea unui jocheu profesionist 🙂 .

Nu m-am rezumat la cursele de cai ci fiind impins de curiozitate am inceput sa joc si alte jocuri friv cu cai.Am fost fermier hranind cai, m-am lasat dus de iaginatie si am creat unicorni…A fost relaxant si educativ.

Toate jocurile de pe acest site sunt deosebit de amuzante,instructive, intuitive, putand fi jucate atat de copii cat si de adulti.

Le-am jucat si am avut parte de adrenalina si distractie in acelas timp.Vi le recomand cu caldura !

Cursa obstacole

Cursa cai