Cum nu pot scrie despre   ceea ce simt m-am hotarat sa abordez alte subiecte care-mi plac si care nu afecteaza pe nimeni…..nu vreau sa am pe constiinta depresia cuiva.Tonul ar fi sarcastic, cinic si chiar nu ma lasa inima sa fac asta cu prietenii care ma mai citesc.Traim vremuri ciudate si ma gandesc ca ar trebui sa ni le indulcim cumva…….

Azi va voi povesti  despre cai si despre Robert Redfort.

Este cunoscut faptul ca  celebrul actor este un iubitor al acetor nobile animale si si-a facut un scop in viata in protejarea mustangilor si lasarea lor in libertate.Aflandu-se la filmari in Noua Zeelanda, Redfort a remarcat un cal legat de un gard , nu departe de autostrada. In prima faza  nu a reactionat crezand ca este al cuiva….

De cate ori mergea la filmari calul era acolo, fapt care i-a dat de gandit mai ales ca  locul  respectiv nu era o pajiste.

Intreband, in stanga si in dreapta, a ajuns la concluzia ca frumosul animal era neglijat asa ca a decis sa se implice in salvarea sa.Cum nimeni nu il revendica, Redfort si echipa de filmare l-au luat si l-au dus in Statele Unite. Azi calul se afla la ferma celebrului actor.

Pasiunea actorului pentru cai a   fost intretinuta de rolurile in care a avut ca parteneri cai….As enumera cateva :  The Horse Whisperer, “Butch Cassidy and the Sundance Kid”  sau “The Electric Horseman” .

Caii scot din noi ce este mai bun.Sunt  cea mai buna terapie in multe din bolile acestui secol.Ar trebui sa invatam sa-i pretuim, sa luam ceva din nobletea lor, din spiritul lor…