Andrei si Andreea sunt prenume frecvente in onomastica romaneasca, dar si Ion, Ioana si Ionela sunt prenume frecvente.

In perioada sarbatorilor de iarna se afla si aceste zile de nume sarbatorite cu fast. Aceste prenume de sfinti responsabilizeaza si sunt pretexte de mare bucurie. Parintii care au copii cu aceste prenume au grija sa le organizeze o petrecere de vis si sa le ofere cadouri de neuitat.

Un cadou reprezinta un semn de maxima pretuire fata de persoana careia ii este destinat. Tocmai de aceea, se impune o grija maxima in alegerea unui cadou original care sa il lase fara cuvinte pe sarbatorit.

Se pot face daruri atipice daca persoana care le face nu se grabeste si cauta cu multa rabdare pe internet.

Copilul de peste 7 ani, adolescentul, tanarul si adultul pot fi luati si dusi sa viziteze universul realitatii virtuale si se vor arata coplesiti de emotie la sfarsitul expeditiei si multumiti pe deplin.

Acolo, vor putea sa faca o calatorie in spatiu si sa se simta asemenea astronautilor care plutesc pentru ca gravitatia dispare si timpul capata alte valori. Cine nu isi doreste sa devina invizibil, sa mearga pe alte planete si sa stapaneasca asupra timpului?

Tinerii isi doresc sa fie eroii umanitatii si sa salveze lumea prin curajul si lupta lor.

Programarea la studioul Frenzyvr este o invitatie adresata celui care vine aici sa devina protagonistul jocurilor, filmelor si experientelor.

Sistemele inteligente imita perfect stari, sunete si imagini si participantul la o asemenea experienta va trai senzatii greu de exprimat in cuvinte.

Preturile sunt accesibile si distractia de care au parte cei care vin la studio merita toate eforturile din lume.

Exista simulatoare auto, simulatoare ale zborului cosmic, jocuri de dificultate medie ce pot fi jucate in echipa ca distractia sa fie maxima.

Camera Omega include include 4 platforme Omni Virtuix 360 insotite de 4 casti Vive pro se programeaza dinainte si costa 350 de lei pe ora.

In studio se respecta normele de prevenire a raspandirii Covid 19, iar spatiul permite accesul a 20 de persoane. Experientele si jocurile sunt gandite atat pentru copii cu varste intre 7 si 11 ani, cat si pentru adolescenti, tineri si adulti.

La studio se poate organiza o petrecere pe cinste pentru acesti sfinti sarbatoriti in anotimpul iarna. Aici este cald, bine, un univers interesant de explorat si echipamente de ultima generatie.

Jocurile vin cu provocari care pun la incercare puterea de adaptare a participantilor. Ele sunt de dificultate medie si pot fi jucate individual sau in echipe de 2 pana la 4 jucatori.

O excursie in Grecia Antica cu respectarea normelor de atunci? Suna mai mult decat interesant si evenimentul este posibil datorita echipamentelor si jocurilor puse la dispozitie Frenzyvr. Oamenii trebuie sa vada cum traiau semenii lor din alte timpuri, sa poata evalua corect societatea in care traiesc.

In spatele jocurilor, scenelor, provocarilor se afla multa filozofie. De exemplu, iesirea din pestera plina de pericole sau din labirint este cautata de toti oamenii pana gasesc drumul drept al vietii.

Cand colaboreaza cu alti semeni sa duca o viata mai usoara, sarcina este mult mai usor de indeplinit.

Oamenii tind sa creada ca daca ar avea putere asupra timpului, ar conduce lumea intreaga. Puterea de a da timpul inapoi, de a-l opri sau de a accelera ritmul le este data, dar in spirit ludic.

Tot in joc, intr-un joc care se confunda cu realitatea pana la un punct, copilul se poate deplasa cu usurinta de pe o cladire pe alta, intinde o panza de păianjen magica pe care se poate deplasa ca pe pamant.

Jucatorii se trezesc singuri intr-o lume a masinariilor de orice fel, avand sarcina de a salva omenirea.

Jocurile ajuta participantii sa inteleaga cat de trista ar fi o lume complet robotizata in care oamenii adevarati ar fi din ce in ce mai rari.

Copiii care vor fi adusi aici se vor simti in largul lor si se vor adapta cu usurinta la experimente si la regulile jocului.

Pentru ei tehnologia nu mai are secrete si este bine ca este asa, fiindca tehnologia avanseaza.

Cine cauta un cadou nemaivazut pentru Andrei, pentru Andreea, pentru Ion sau Ioana il gaseste pe site-ul firmei Frenzyvr, unde se afla informatii privind programarea, pachetele care se pot rezerva si faptul ca la o rezervare de 3 ore se primeste o ora gratuit ca bonus.

Parintii pot solicita si mancare optional pentru copii, in cazul in care aleg acest loc pentru aniversarea copilului lor si colegii de clasa sunt invitati.

Intr-un loc in care magia si stiinta, tehnologia si basmul isi dau mana toata lumea se simte perfect si este pregatita sa exploreze acel taram de vis. De fapt, tehnologia a inceput sa rezolve ceea ce basmele prezentau ca fiind adevarat si ceea ce era de neconceput in universul obisnuit al omului.

Tinerii moderni traiesc la confluenta dintre magie, stiinta, basm si tehnologie, iar aici au toate aceste elemente laolalta si se simt impliniti pe deplin.

In locul unei pungi cu dulciuri pe care o primeste in fiecare an, copilul va fi incantat sa faca un popas in acest studio al realitatii virtuale.

Jocurile online fac apel la inteligenta si cooperare, iar experientele necesita mult curaj.

Dupa participarea la aceste simulari si experiente, tinerii vor fi mandrii de comportamentul lor si increderea in propriile forte va fi si mai mare.

Mos Craciun a adaugat cadourilor pe care copiii si tinerii le primesc an de an aceste programari atipice, daruri de pret, daruri de neuitat.