Nu toate firmele de cosntructii isi pot permite sa faca investitii mari in echipamente de lucru, insa natura sarcinilor care trebuie efectuate ii obliga pe multi sa foloseasca echipament profesional. De cele mai multe ori acestia inchiriaza echipament de lucru, deoarece este o optiune mai avantajoasa financiar pentru unii. Eurogrup-utilaje.ro ofera inchiriere filtre aciculare la preturi avantajaose, iar echipamentele sunt de cea mai buna calitate si provin de la producatori precum Hudig.
Hudig dezvolta si produce pompe in principal pentru industria constructiilor. Hudig  poate transfera o experienta valoroasa, de lunga durata si in alte sectoare comerciale si poate dezvolta pompe speciale, unitati de pompare, grupuri generatoare si accesorii necesare pentru diferite aplicatii.
Compania Hudig a fost fondata in 1902 la Berlin in  Germania. La inceput, intreprinderea s-a angajat in principal in fabricarea accesoriilor pentru strunguri si masini de frezat Deja in anul 1923 intreprinderea s-a confruntat cu obiectivul de proiectare a componentelor mecanice si automate pentru irigarea agriculturii. Industrializarea si cresterea rapida a populatiei din Berlin au facut necesar sa se gandeasca la alternative de eliminare a apelor reziduale si pulverizarea campurilor din zonele inconjuratoare. Drept urmare, o cantitate mare de stropitoare automate au fost fabricate si vandute cu succes. Pe parcursul anului urmator au fost dezvoltate concepte suplimentare pentru irigarea agriculturii.
Tunul urias de irigare (Gros-Regenkanone) din 1927 a fost rezultatul acestei lucrari de dezvoltare si inginerie si a fost prima inovatie reala care a facut celebru Hudig in Germania. In acesti ani, intreprinderea Hudig a recunoscut ca era necesar sa extindem gama de produse a irigatiei agricole din tehnologia de alimentare cu apa la sisteme complete de irigatii, inclusiv toate componentele precum pompele si conductele. La cerere, unitatile complete au fost instalate de personalul de la Hudig. Hudig ar putea furniza, diferit de concurenta, totul gata de utilizare si dintr-o singura sursa. Dupa razboi, instalatiile de productie au fost mutate in Quakenbrück / Germania din anumite motive antreprenoriale. Pe langa productia de echipamente de irigare, compania a fabricat unitati de umplere a combustibilului prin ordinul armatei belgiene si franceze.
Pe fondul dezvoltarilor agricole din Germania in anii ‘50 ai secolului trecut, zona principala de comercializare s-a mutat in „Lüneburger Heide”. Ca urmare a apelului clientilor, familia fondatorului a decis sa mute intreprinderea completa in locatia de astazi din Celle / Germania.

Ca o dezvoltare ulterioara, intreprinderea a inceput in 1963 fabricarea de unitati pentru procesul de deshidratare in conformitate cu standardul de a fi unitati fiabile si de intretinere redusa. Acest obiectiv pare a fi respectat, in special in ceea ce priveste vanzarile la nivel mondial de succes din ultimele decenii si faptul ca multumirea si satisfacerea clientilor sunt de 100%.
Intreprinderea a avut o crestere continua si a desfasurat activitati in export – in special in Orientul Mijlociu, unde au fost deschise filiale in mai multe tari. Volumul principal de munca se afla acum in domeniile de activitate ale echipamentelor de irigare in domeniul agriculturii, dar alte linii de produse au fost adaugate, precum unitatile de pompare de canalizare si grupurile generatoare.
Care sunt avantajele deshidratarii folosind filtre aciculare?
Avantajele raportate de antreprenorii privati includ economiile realizate la costurile de transport – pana la 75% – si la costurile de eliminare – pana la 80%. Avand la dispozitie o instalatie 24 de ore din 24, 7 zile sin 7, a oprit contractantii sa se incadreze in timpul receptiei si la descarcarea portilor si (important) sa scuteasca frustrarea incarcaturilor in picioare care nu pot fi incarcate! Alte avantaje prezentate includ capacitatea de a plasa echipamentul de scurgere la o locatie aproape de operatiunea contractantului, ceea ce duce la o productivitate mai mare.
Ce se intampla cu fluxurile de deseuri separate?
Filtratul care rezulta din procesul de deshidratare poate fi recoltat si, in functie de natura sa, este folosit pentru imbunatatirea solului in conditii de seceta, depozitat in vrac si expus la o rata mai mica, reciclat si utilizat printr-un sistem conventional de jeturi, sau – in mod ideal – descarcat intr-un sistem defectuos, care este in mod normal contorizat si incarcat de compania de apa.
Fractia solida sau forma produsa sunt apoi luate pentru eliminare, de obicei la depozitarea deseurilor sau daca sunt dezgropate inainte de procesul de udare, poate fi amestecata cu deseuri verzi si compostata din nou (de obicei folosita ca potentiator de sol dupa stabilizarea cimentului).
Daca este necesar un namol ingrosat, atunci procesul de deshidratare poate fi restrictionat pentru a opri formarea unei forme inainte ca aceasta sa fie rezervata. In ultimii ani, sistemele de acest gen au cunoscut o dezvoltare spectaculoasa, fiind utilizate atat in sectorul industrial, cat si in cel al constructiilor si, mai nou, in lucrari de regenerare ambientala. Acestea sunt necesare in acele zone in care nivelul panzei de ape freatice este prea ridicat. Acest nivel poate fi coborat prin lucrari de asecare, cum se mai numesc forajele de epuisment de acest tip, la care este adeseori necesara si folosirea unor pompe submersibile, care, de cele mai multe ori, trebuie sa functioneze in continuu. Daca insa dupa cateva zile de pompare continua nu se observa imbunatatiri substantiale, atunci este necesara inlocuirea pompelor de epuisment cu altele, care au debite si putere mai mare. Site-ul eurogrup-utilaje.ro ofera siguranta cumparatorilor oferind solutii de inchiriere filtre aciculare eficiente care pot rezolva situatii urgente in care santierul este inundat cu apa. Pentru mai multe informatii, doritorii sunt inivtati sa viziteze site-ul.