Ai decis că trebuie să îți învingi timiditatea și să treci, în sfârșit, pragul unui sex shop. Perfect, pentru că din fericire nu mai trăim în acele vremuri în care libertatea sexuală era privită ca fiind un mare păcat, ci dimpotrivă. Dacă nu ai mai trecut până acum pragul niciunuia, prima vizită poate fi destul de dificilă, pentru că ai impresia că 1000 de ochi sunt ațintiți asupra ta. Lasă prejudecățile la ușă și hai să vedem ce ai putea găsi într-un astfel de magazin.

Vânzători

Da, nu este o glumă, este nevoie și de personal care să vândă produsele care se găsesc aici. Și, spre deosebire de alte magazine, unde ai parte de niște fețe acre și plictisite încă de la intrare, vei rămâne plăcut surprins/ă că personalul de aici este unul foarte prietenos și deschis. Vrei să afli mai multe informații despre gama de vibratoare? Nicio problemă, îți vor oferi toate datele de care ai nevoie, pentru a alege produsul care să ți se potrivească perfect! Sau vrei să îi faci o surpriză partenerului și să îi oferi una sau mai multe jucarii sexuale pentru barbati? Din nou, totul este în regulă, vei găsi răspunsul la toate întrebările și nelămuririle tale.

Gamă variată de produse

Încă de la primii pași vei fi impresionată de gama variată de produse oferite spre… plăcerea clienților. Și ceea ce te va impresiona mai mult va fi varietatea de forme, culori, mirosuri care te vor asalta de-a dreptul. Cu siguranță vei ajunge la concluzia că un sex shop nu este deloc acel gen de magazin pe care ți-l închipuiai. Dimpotrivă, simți că ți-a întrecut toate așteptările, în sens pozitiv, și chiar nu înțelegi de ce a trebuit să aștepți atât de mult pentru a-i trece pragul.

Lasă rușinea la o parte

Dacă mai aveai o urmă de jenă, atunci aceasta a dispărut complet atunci când ai intrat în magazin. Vei merge de la un stand la altul, pentru că îți va fi destul de greu să te oprești asupra unui singur produs. Nu te grăbi să le iei pe toate de prima dată, mai lasă câteva și pentru data viitoare!