Esti o persoana activa si addicted de smartphone-ul tau prea iubit? Sau poate e nou nout, de ultima ora, cu cea mai avansata tehnologie existenta la momentul actual?

Fie ca acesta este un cadou de la o persoana speciala tie, fie ca ai facut eforturi importante ca sa ti-l poti permite, grija pentru el trebuie sa fie la fel de corespunzatoare ca si pentru orice alt lucru de maxima importanta pentru tine. Ingrijindu-l asa cum se cuvine, el se va mentine exact asa, ca o bijuterie, la valoarea si la calitatea lui de achizitie, pentru o perioada indelungata de timp.

De ce sa-I asiguri proteectia potrivita cu una dintre aceste huse telefoane? Pentru ca, la fel ca si folia din sticla securizata pentru telefon, husa este un element extrem de important si sigur pentru functionarea lui optima. Imi amintesc ca, in liceu, aveam o colega ce-si schimba telefonul de la o saptamana la alta. Ma durea sufletul cand vedeam cum cele mai noi smartphone-uri, la care eu visam cu ardoare, savarseau in mod tragic cu ecranul spart. Evident, costurile de reparatie erau pe atunci la fel de mari ca si acum, iar timpii asociati reparatiilor la fel de mari. Am simtit un gol in stomac atunci cand am inceput sa fac un mic calcul referitor la cate telefoane au trecut prin mainile sale, in timp ce eu inca ma raportam pe vremea aceea la un simplu telefon cu butoane. La un momeent dat si ea a inteles ca nu este in regula cum procedeaza si cu atentia pe care aceasta le-o oferea, mai ales cand a ajuns, intr-un final, sa se “indragosteasca” de un smartphone foarte stilat si cu niste performante destul de bune. A fost ca un imbold si faptul ca ai sai, dupa atatea stricaciuni, au refuzat vehement sa faca alte investitii de o astfel de amploare, spunandu-i ca va fi nevoita sa treaca la clasicul telefon, inestetic, cu butoane.

Atunci am invatat ambele o lectie foarte importanta si anume ca, indiferent de marca telefonului, mai ales cand vine vorba de un smartphone. Pe atunci, sincer, eu nu prea agream ideea de husa, pentru ca nu erau ca acum atatea modele impresionante, din diferite materiale, care de care mai elegante si mai practice.

De curand mi-a atras atentia, inevitabil, noul Huawei P30 Pro de care sunt convinsa ca toata lumea stie. Pe atat de performant, pe atat de fermecator. Si bineinteles, cine nu si-ar dori un asemenea telefon, cu performante de ultima ora?

Nu-l vad altfel decat ca pe actualul dispozitiv Huawei pe care il detin care, dupa un impact agresiv, s-a ales cu una dintre aceste huse p30 pro. Imi pare rau ca nu am luat initiativa de la bun inceput, insa acum stiu ca, pot recomanda cu incredere toti celor apropiati, pentru o asemenea bijuterie, una dintre aceste huse huawei p30 pro.

Am gasit pentru acest nou model de smarphone zeci de huse si modele, pentru toate gusturile, cat si alte huse pentru diferite modele de telefoane tot mai actuale.

Pentru extra protectie apeleaza si tu la husa de protectie corespunzatoare!