Adolescentul petrecea cu amicii prin parc, iar parintii aveau o aplicatie pe telefonul mobil cu ajutorul careia obisnuiau sa il monitorizeze. Evident ca aveau incredere in el, dar un asemenea demers se afla la indemana tuturor parintilor si cu ajutorul lui, vor fi linistiti, stiind unde si ce face copilul lor.

M. nu pleca fara sa isi ia telefonul mobil, mai ales ca asa stia el cand sa se intoarca acasa, sa ia cina cu familia si sa nu se supere parintii. In plus, cand obosea facand scheme cu trotineta, se aseza pe o banca si se juca pe telefon sau asculta muzica de pe You Tube.

Tinea mult la acest telefon fiindca il primise de la cineva drag, cineva care ii indeplinea orice dorinta. Era un telefon micut, asemenea unei bijuterii, cu aspect argintat si mai facea si poze perfecte. Cate efecte nu avea el, de se strangeau toate fetele si toti baietii in pauze la scoala sa le vada si sa le incerce.

Dar intr-o zi, s-a intamplat nenorocirea. L-a pus in buzunarul de la spatele blugilor, iar cand a facut o schema cu trotineta a auzit cazand ceva pe treptele de ciment si zgomot de spart. Telefonul sau era facut tandari. Pierduse tot ce avea in el si mai ales darul de pret de la persoana pe care o aprecia si cu care impartea micile sau marile sale secrete.

Oricarui adolescent i se poate intampla un asemenea accident si nu mai are nevoie sa fie certat in acele momente. Pe de alta parte, telefonul este instrumentul prin care parintii comunica mereu cu copilul lor, cand el se afla la scoala sau in parc.

Un telefon spart inseamna o chetuiala neprevazuta si la oras acest lucru conteaza enorm, fiindca se cumpara si patrunjelul care se pune in ciorba, la facturi se adauga si ratele la apartament si intretinerea.

Daca in prezent se intampla un asemenea incident, nimeni nu trebuie sa mai fie suparat, fiindca exista un magazin online cu telefoane ieftine care poate fi accesat de la domiciliu si care livreaza produsele second-hand la jumatate de pret la adresa indicata de cumparator in cel mai scurt timp posibil.

Totalconvert a fost conceput pentru a ajuta romanii sa faca economii si sa isi inlocuiasca electronicele la cele mai mici preturi, fara sa plece de acasa la magazinele din oras.

Uneori nu este timp de colindat prin magazine sau persoana care are nevoie de un telefon second-hand care sa coste sub 500 de lei sta la zeci sau la sute de kilometri de oras.

Telefoanele de pe site-ul magazinului sunt avantajoase deoarece:

-sunt verificate atent de catre specialisti inainte de a fi scoase la vanzare;

-au termen de garantie oficial de 12 luni. Termenul de garantie oficial nu coincide cu durata de viata reala a dispozitivului respectiv.

-sunt libere de retea. Se poate cumpara o cartela in orice retea sau se poate face un abonament dupa pofta inimii.

-cele care costa 500 de lei sunt livrate gratuit la adresa indicata de cumparator.

-cele cu grad estetic A sunt la fel cu cele noi, cele cu grad estetic B au mici semne de utilizare anterioara.

-cele care costa mai mult pot fi cumparate in rate, numarul ratelor lunare fiind de 4 sau de 10.

-cumparatorii pot deschide coletul la livrare pentru verificare si au si dreptul la retur al produselor in 24 de zile.

Din acest magazin poate fi cumparat telefonul care sa il inlocuiasca pe cel spart sau telefonul luat la muncile agricole sau la serviciu, fiindca telefonul mai scump trebuie sa fie pastrat.

Dar magazinul are in stoc multe comori pentru iubitorii de electronice si de obiecte frumoase. Cu mai putin de 800 de lei se poate cumpara un laptop la mana a doua cu care se pot scoate bani frumos timp de 1 an cat este garantat. S-a stricat televizorul si nu sunt 2000 de lei pentru altul nou?

In magazinul prezentat mai sus cel mai scump televizor costa 999 de lei, iar cel mai ieftin 249 de lei. Implineste sotia sau sotul o varsta si nu sunt bani multi de cadoul scump pe care il merita?

Daca isi doreste un ceas, el se afla in magazin, este un ceas de firma, iar daca are si clasa estetica A inseamna ca nu se va observa ca nu este nou. Unele au bratara argintie din otel inoxidabil si par mult mai scumpe decat costa.

Aparate foto performante la mana a doua, console, jocuri pentru adolescenti sau accesorii telefoane mobile reprezinta toate idei de daruri minunate. Apple Watch Series 4 44mm costa 749 de lei, iar bateria este functionala 81 %.

Apple Watch Series 4,44mm poate fi cumparat de nou cu 2070 de lei, adica de trei ori mai mult. Cine nu isi doreste un ceas care sa ii monitorizeze ritmul cardiac si numarul de pasi si care sa si avertizeze cand se primesc apeluri sau mesaje pe telefonul mobil?

Pe site-ul magazinului cu cele mai ieftine telefoane intra acum si persoane care doresc sa cumpere dispozitive ieftine, dar si cele care au de vanzare electronice, fiindca nu se indura sa le arunce, daca le mai poate folosi cineva.

Economia genereaza progresul unei tari, al unei familii, al individului cumpatat care alege bucuros lucruri bune, dar mai ieftine in locul lucrurilor care costa o avere.

M. are acum un telefon second-hand care l-a inlocuit pe cel spart in parc si strange bani sa isi cumpere unul nou, cand cel cumparat de pe site-ul Totalconvert se va defecta.