Sa iti planifici nunta nu ar trebui sa fie decat placut, distractiv si memorabil! Ai alocat atat de mult timp, iar totul este aproape gata: ai trimis invitatiile, ai un fotograf, restaurantul visat si un cover band perfect. Insa ce faci daca una dintre acestea anuleaza in ultimul moment?

In acest articol discutam despre formatii de nunta si venim cu sfaturi pe care ne-am fi dorit sa nu fim nevoiti sa le impartasim si altor cupluri, insa realitatea este ca se poate intampla ca un band sa anuleze prezenta la un eveniment.

Ce este de facut in acest caz?

Primul lucru de care trebuie sa iti dai seama este cum ai incheiat aranjamentul. A fost ceva informal, nescris, sau ai apelat la o agentie?

  • Discutati.

Daca ai vorbit direct cu trupa sau DJ-ul, atunci trebuie sa discutati cu acestia sau cu managerul lor. Important este sa va pastrati calmul si sa vedeti care este motivul anularii, care sunt variantele alternative, daca va pot inapoia avansul dat sau daca puteti gasi impreuna o alta solutie. Intrucat mediul online ofera posibilitatea de redactare a recenziilor, nu uita sa le transmiti si altora experienta ta!

  • Verifica contractul.

Din pacate, nu toata lumea este de incredere, iar o formatie poate sa dispara fara urma. Fiecare furnizor eveniment ar fi trebuit sa va elibereze un contract, inclusiv divertismentul. Unele contracte sunt mai putin formale, dar trebuie sa va asigurati ca sunteti de acord cu conditiile lor de furnizare a serviciilor. Contractul ar trebui sa stabileasca ce se va intampla in cazul in care furnizorul anuleaza – fie o rambursare, fie o inlocuire.

  • Apleaza la un furnizor de incredere

In cazul in care nu mai doresti sa colaborezi sub nicio forma cu formatia care nu iti poate furniza serviciile promise, cel mai bine este sa apelezi la un furnizor de entertainment de incredere. De exemplu, agentia Urban Events reuneste la un loc o multime de artisti, pe care ii poti vedea aici https://urban-events.ro/artisti/ si care iti pot asigura distractia la superlativ. Indiferent ca iti doresti un band, o varietate de momente, un DJ si un MC, le poti avea! Iti vor pune la dispozitie un contract bine definit, termeni si conditii datorita carora nu o sa ai batai de cap. Scopul lor este de a oferi distractie fara grijiasa ca alege un partener pe care te poti baza!

Prin urmare, pentru ca planificarea celei mai importante zile din viata ta sa nu devina un chin, asigura-te ca inchei contracte cu fiecare furnizor de servicii si ca exista termeni clari in cazul in care intervine anularea acestora. Sigur ca, cel mai bine este sa iti alegi furnizori de incredere, pe care te poti baza si in care sa regasesti niste parteneri adevarati!