Un amic de-al meu din Bucuresti isi marita fata. Ca tata isi doreste pentru fiica sa o nunta ca in povesti pentru ca aceasta sa ramana cu amintiri de neuitat.Isi mai doreste o atmosfera de neuitat , de senzatie pe care invitatii sa o tina minte si sa ramana un reper pentru altii care vor organiza un asemea eveniment.Si-a dat repede seama ca muzica este cea care creaza atmosfera asa ca s-a interesat si a ajuns la concluzia ca are mai multe optiuni in a alege formatii pentru nunta.Totul este sa aleaga formatia pentru nunta potrivita.

Dupa multe cautari amicul meu si-a indreptat atentia catre formatia “Bucuresti” o formatie destul de renumita in partea locului. De ce tocmai aceasta trupa? Deoarece la recomandarea cuscrului sau care i-a soptit :”De ce nu apelezi la formatia pentru nunta “Bucuresti”?” a avut o revelatie. A dat peste o trupa de artisti talentati si chiar foarte dedicati muncii lor.Curios din fire amicul meu a intrat pe site-ul lor oficial uitandu-se la recenzii constantand cu surpridere ca foarte multe personae au fost multumite de serviciile lor.

S-a gandit si a chibzuit hotarandu-se sa-i angajeze pentru a canta la nunta fetei sale mai cu seama ca stia ca va avea invitati pretentiosi cand vine vorba de muzica. Stiind ca are invitati cu gusturi muzicale diverse a fost placut impresionat de faptul a gasit o trupa care sa abordeze toate genurile muzicale posibile si imposibile, pemtru a putea impaca si capra si varza, cum se spune.
Partea buna este ca sunt multe formatii pentru nunta “Bucuresti” la diverse preturi asa ca amicul meu nu a fost fortat sa umble prea mult la partea finaciara stabilita. Cred ca a impuscat doi iepuri dintr-o lovitura: formatie talentata, ce stie sa creeze atmosfera, la un pret accesibil. Detaliile precum alegerea bisericii, restaurantului, meniurilor si mai stiu eu ce erau lucruri marunte. Un fleac, cum s-ar zice. La nunta va canta cea mai buna formatie de nunta. Si e clar ca invitatii il vor lauda pe amicul meu pentru alegerea facuta.

Cine cauta o formatie pentru nunta care sa cante la un evenimentul unic din viata cuiva drag poate sa verifice site-ul lor oficial si poate alege cea mai buna formatie pentru nunta “Bucuresti” la un pret care sa-i avantajeze …Cine are are nevoie poate pune mana pe telefon si rezerva. Oamenii astia nu se joaca, pentru ei timpul inseamna bani si fac treaba buna pentru a-i castiga prin cantec si voie buna.