Toata lumea este de parere ca nunta reprezinta unul dintre cele mai importante momente din viata fiecaruia. Pasiunea reuseste sa uneasca viata cuplurilor si sa le ofere o clipa perfecta pentru a-si intrezari in linii mari viitorul. Pentru mireasa, nunta inseamna emotie cat cuprinde, o zi plina de sentimente contradictorii, suparari mici pe imperfectiunile organizatorice, dorinta de arata impecabil la biserica si de a intoarce privirile tuturor. De cele mai multe ori, aceasta nu se gandeste la altceva.

Mirele, insa, se confrunta cu altfel de probleme. Barbatii sunt mult mai practici decat femeile. Astfel, acestia iau in considerare diverse alte lucruri, trecand dincolo de stilul costumului pe care-l vor purta in noaptea nuntii, de florile de la butoniera, de luna de miere (de multe ori se rezuma doar la un weekend sau cel mult la un sejur la mare) sau de culoarea limuzinei care-i va duce la biserica. Practic ei se vor gandi la toate acele lucruri de care se vor lovi in viitorul apropiat.

Iata cateva sfaturi utile inainte de nunta:

  1. Inainte de nunta propriu-zisa trebuie realizat bugetul. Chiar daca mireasa va avea, cu siguranta, diverse dorinte, unele ciudate, altele poate mai realiste, ar fi bine ca nunta sa se organizeze tinandu-se cont de cifrele contului bancar pe care il au mirii. Nu are rost sa se adauge cheltuieli inutile. Pana la urma, o nunta se realizeaza si pentru a se strange ceva banuti, nu doar pentru distractie sau pentru a epata.

  1. Intr-adevar, evenimentul in sine presupune foarte multi bani cheltuiti pe tot felul de lucruri, pe care un barbat poate ca nu le intelege, dar pe care trebuie sa le ia in considerare pentru ca de ele depinde reusita nuntii. Asa ca va trebui sa nu dea inapoi si sa cumpere tot ce e necesar in acest sens: aranjamente florale pentru decor, marturii de la Taramul Iubirii pe care sa le ofere ca amintiri tuturor celor sositi, prajituri si multe alte detalii care conteaza.

 

  1. Pentru confortul propriu va fi nevoie si de achizitionarea din timp a pieselor de mobilier. Reparatiile capitale pot fi realizate tot acum, asa incat totul sa fie gata cand mirii se vor muta in casa noua. Indiferent de zona in care aleg sa locuiasca, ar fi bine sa foloseasca si un sterilizator cu uv de la Clack.ro pentru a preintampina alterarea sanatatii cu diverse bacterii periculoase.

  1. Pentru ca barbatul este capul familiei nu trebuie uitat faptul ca acesta trebuie sa aiba un job adecvat, cu ajutorul caruia sa reuseasca sa asigure confortul sotiei sale. Inainte de nunta ar fi de preferat sa isi gaseasca un serviciu stabil, cu un salariu care sa acopere cel putin cheltuielile lunare, necesare in viata de cuplu. Desigur, in ziua de astazi femeile muncesc si ele, asa ca acestuia nu-i va fi deloc greu sa gaseasca sprijin atunci cand va fi cazul.

  1. Locuinta in care vor sta tinerii trebuie gasita din timp. Daca nu au banii necesari achizitionarii ei, atunci o pot lua in rate, un credit la banca devenind util. Cei doi soti trebuie sa aiba un serviciu stabil, care sa le ofere posibilitatea de a garanta bancii ca pot plati imprumutul pe o durata mai lunga de timp.

 

In concluzie, nunta ramane un prilej de bucurie si va fi asteptata cu sufletul la gura de miri, insa acestia nu pot uita ca exista lucruri mai importante decat aceasta clipa, de care depinde in mare parte o viata in doi fericita si de durata.