Organizarea evenimentelor private – o problema rezolvata

nunta1Nunta este un evniment de maxima importanta.

Pe langa partea romantica, trebuie sa recunoastem ca exista si o parte stresanta:pentru miri, pentru parintii acestora, pentu nasi, si pentru conmeseni,fie prieteni sau doar cuonstinte.

Cum faci pentru a-ti iesi bine o nunta?

Nu stiu, nu am fost nas niciodata dar am un prieten care are la activ vreo zece nunti in aceasta postura.Eu ii spun “Nasul” sau “Marlon Brando in mizerie” 😛
Pe vremea cand amicul meu a devenit Nas prima data,era stresat cand trebuia sa caute local, obisnuia sa ne roage pe noi sa venim cu idei pentru a imbodobi sala aleasa, ne trimitea dupa flori, tocmea bucatari, sau apela la acei prieteni cu simtul umorului, si in stare sa reziste si sa faca glume toata noaptea, intretinand atmosfera.

Multa bataie de cap.

Cum amicul meu urmeaza sa imbrace din nou haina de Nas s-a hotarat sa apeleze la o firma organizatoare de evenimente arantandu-se satisfatut de ceea ce poate oferi aceasta.

Aceste agentii de evenimente, sunt o adevarata mana cereasca pentru cineva care urmeaza sa finanteze o astfel de petrecere.Pe langa faptul ca ofera consultanta si vin cu solutii in functie de buget, agentiile se ocupa de tot: de la alegerea locaţiei pana la creearea decorului, asigurarea sonorizarii si a înregistrarilor foto-video.

In plus,atmosfera este asigurata de o trupa de dansatori profesionisti care interactioneaza cu invitatii dansand cu acestia, intretinand antrenul si evitand momentele de acalmie atat de stanjenitoare ce apar la petreceri.Acesti dansatori ofera si momente artistice cu o coregrafie proprie.

De acetia din urma este cel mai multumit amicul meu.A luat legatura cu agentia, a vazut portofoliul acesteia, alegand impreuna cu insurateii, culoarea si stilul decorului si a celorlante etape ale nuntii pana la ultimul detaliu.

Este fericit ca a reusit sa rezolve totul iar acum asteapta fericitul eveniment.Cel mai castigat din toata povestea aceasta sunt eu, deoarece nu mai trebuie sa imi car combina si boxele, si nici nu va trebui sa fac pe DJ-ul.

nunta

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

18 Comments

 1. Roberto mai face o nunta??

  Nu e intreg…Iar va trebui sa participam in calitate de prieteni ai Nasului.. 😛

  Nu ca mi-ar displace dar , nah, e o alta cheltuiala neprevazuta..

  Astept invitatia 😛

 2. Vezi si tu ca a inceput sa ii placa 😛

  Nu ti-a parvenit invitatia? Mai ai timp…. 😛

  • Salut,

   Sunt interesat de achizitia unui pachet de advertoriale. Trimite-mi te rog un email cu numele tau + website-ul (am contactat mai multe bloguri) pentru a discuta mai multe.

   Multumesc!

   Catalin

  • Eu iti multumesc 😛

 3. Toate ca toate, dar ideea cu dansatori care sa invite doamnele din nunta nu am mai intalnit-o. Mi se pare foarte inspirata, am vazut pe la nunti cucoane care trepidau pe scaune langa consortii nepasatori si nedoritori sa dantuiasca !

  • Da, este inspirata ideea, si functioneaza in ambele directii.Plus ca daca vezi trei-patru perechi dansand parca iti vine si tie pofta de dans.

   De exemplu eu sunt genul xare stau si observ , rareri ma apuca chefup de a ma desfasura, de aceea cred ca este de apreciat 😛

  • “Plus ca daca vezi trei-patru perechi dansand parca iti vine si tie pofta de dans.”

   Pofta vine … dansand !

  • Si asta e adevarat 😛 dar parca nu pentru toata lumea…

 4. Da,stiu sistemul,l-a folosit si fiul meu la insuratoare !Incepand cu servirea la starea civila, deplasarea cu masini la biserica si apoi la restaurant; totul,e foarte comod, si…nu obosesc persoanele direct implicate !

  • Care sunt si asa stresate starea de spirit, emotiile , cu costumele …. 😛

 5. daca muzica e buna, mai greu este sa stai la masa si la povesti :))
  Este adevarat ca nunta, trebuie pregatita in cel mai mic detaliu, sa fie o amintire placuta pentru toata viata! Nu doar pentru miri, nasi, parinti, domnisoare si domnosori de onoare, ci si pentru simplii invitati! Si dupa parerea mea, aici nu trebuie facute economii, nici la fotografii profesionale, nici la ajutorul unei firme specializata în organizarea perfecta a evenimentului.
  Pe 14 septembrie suntem si noi invitati la nunta unei verisoare. Abia astept ziua 🙂 îmi plac tare mult aceste evenimente. Pentru câteva ore, toata lumea este fericita 😉
  Petrecere placuta va doresc, si tie si familiei nasului. Casa de piatra, dragoste si respect fara sfârsit, doresc mirilor!

  • Multumesc Carmen.

   Eu nu ma dau in vant dupa astfel de evenimente, dar va trebui sa fac un sactificiu 😛

   Sper a iasa frumos , am vazut ceva poze dar pana nu vad realitatea nu ma pronunt .

 6. Nuntile sunt evenimente, e adevarat, dar pentru cine le gusta. N-as face nunta nici platita, eu de abia am fost in toata viata mea la cel mult vreo 5-6 nunti. Nu-mi plac, ai inteles. 🙂

  • Nici eu nu sunt amator, dar de daya asta , va trebui sa iau parte 😛

 7. In mare parte pentru a organiza un eveniment privat nu ai nevoie de multe, doar de o gandire limpede si iese ideile din cap.

 8. Ce bine ca acum se ofera tot felul de servicii celor care au nevoie de ele. Nu mai trebuie sa-ti bati capul cu nimic, bani sa ai!

 9. Bine ca acum se ofera tot felul de servicii celor care au nevoie de ele. Nu mai trebuie sa iti bati capul cu nimic, bani sa ai! :))

Trackbacks/Pingbacks

 1. Cât sunt de bătrân | Călin Hera. PA-uri şi mirări - […] N-aş folosi termenul leapşă, dar mi-ar plăcea să aflu ce au de spus următorii*: Alin, Adi Dobre, Mihnea, Ovidiu,…
 2. JURNAL DE FEMEIE – Pagina 11 - Zinnaida - […] la lectură pe:  Alex Mazilu, Cartim, Pato Basil, Vero, Vienela, și pe toți ceilalți care sunt curioși să vadă ce…
 3. JURNAL (11) Atacul gândăceilor și Democrit… | Zinnaida - […] la lectură pe:  Alex Mazilu, Cartim, Pato Basil, Vero, Vienela, și pe toți ceilalți care sunt curioși să vadă ce…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LIKE ME ON FACEBOOK

RECOMAND

COMMERCIAL

evomag.ro%20 libris.ro elefant.ro

CATEGORIES

ARCHIVES

Blog Award

Blog Award

Photo Award

Semn spre carte

FOR MYSELF

www.PRchecker.info

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Copyright

Creative Commons License
Cartim Blog - My Point of View by Caritm is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Romania License.
Based on a work at www.cartim.ro.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.cartim.ro/.