nunta1Nunta este un evniment de maxima importanta.

Pe langa partea romantica, trebuie sa recunoastem ca exista si o parte stresanta:pentru miri, pentru parintii acestora, pentu nasi, si pentru conmeseni,fie prieteni sau doar cuonstinte.

Cum faci pentru a-ti iesi bine o nunta?

Nu stiu, nu am fost nas niciodata dar am un prieten care are la activ vreo zece nunti in aceasta postura.Eu ii spun “Nasul” sau “Marlon Brando in mizerie” 😛
Pe vremea cand amicul meu a devenit Nas prima data,era stresat cand trebuia sa caute local, obisnuia sa ne roage pe noi sa venim cu idei pentru a imbodobi sala aleasa, ne trimitea dupa flori, tocmea bucatari, sau apela la acei prieteni cu simtul umorului, si in stare sa reziste si sa faca glume toata noaptea, intretinand atmosfera.

Multa bataie de cap.

Cum amicul meu urmeaza sa imbrace din nou haina de Nas s-a hotarat sa apeleze la o firma organizatoare de evenimente arantandu-se satisfatut de ceea ce poate oferi aceasta.

Aceste agentii de evenimente, sunt o adevarata mana cereasca pentru cineva care urmeaza sa finanteze o astfel de petrecere.Pe langa faptul ca ofera consultanta si vin cu solutii in functie de buget, agentiile se ocupa de tot: de la alegerea locaţiei pana la creearea decorului, asigurarea sonorizarii si a înregistrarilor foto-video.

In plus,atmosfera este asigurata de o trupa de dansatori profesionisti care interactioneaza cu invitatii dansand cu acestia, intretinand antrenul si evitand momentele de acalmie atat de stanjenitoare ce apar la petreceri.Acesti dansatori ofera si momente artistice cu o coregrafie proprie.

De acetia din urma este cel mai multumit amicul meu.A luat legatura cu agentia, a vazut portofoliul acesteia, alegand impreuna cu insurateii, culoarea si stilul decorului si a celorlante etape ale nuntii pana la ultimul detaliu.

Este fericit ca a reusit sa rezolve totul iar acum asteapta fericitul eveniment.Cel mai castigat din toata povestea aceasta sunt eu, deoarece nu mai trebuie sa imi car combina si boxele, si nici nu va trebui sa fac pe DJ-ul.

nunta