Un studiu realizat recent a confirmat faptul că 12% dintre persoanele care dețin un smartphone, o tableta sau un laptop sunt studenti, cu varsta curpinsa intre 18 si 25 de ani. De asemenea, se pare ca tinerii nu folosesc device-urile doar pentru a se conecta la internet, ci, in mare parte, pentru scopuri academice. Bineinteles, pe langa necesitatea de a avea un astfel de dispozitiv, unul dintre motivele pentru care acestia isi achizitioneaza aceste produse il reprezinta dorinta de a fi la curent cu noutatile in materie de tehnologie.

 

 

1.Laptop-uri si accesorii

Tinerii opteaza pentru procurarea unui astfel de dispozitiv, din motive destul de evidente. Cu ajutorul acestuia pot scrie mult mai repede teme si proiecte, dar se pot folosi de el si pentru a viziona filme sau videoclipuri la o calitate suficient de buna. Faptul ca il pot transporta cu usurinta este un alt motiv pentru care studentii investesc destul de mult in acest device. Desigur, si accesoriile pentru laptop-uri sunt foarte cautate, intrucat acestea trebuie schimbate periodic, astfel incat laptop-ul sa poata fi utilizat la capacitate maxima. Daca esti si tu student si vrei sa afli mai multe informatii despre aceste obiecte, da CLICK AICI si descopera detalii despre display-uri, incarcatoare, tastaturi, dar si alte piese necesare pentru un laptop.

 

2.Smartphone-uri

Bineinteles, studentii nu se pot lipsi nici de smartphone-uri, motiv pentru care acestia investesc destul de mult in acest sens. Pe langa faptul ca se pot bucura de numeroase aplicatii care le pot usura activitatile, tinerii isi achizitioneaza smartphone-uri si pentru a putea socializa in mediul online. Cel mai cautat smartphone este, fara indoiala, iPhone-ul, care este cotat ca fiind cel mai avantajos, din punct de vedere calitativ. Daca vrei sa intrii si tu in posesia unui astfel de telefon, vezi pretul pentru Iphone 7 pe ROMBiz, dar si specificatiile tehnice pentru fiecare model in parte. In mod cert, acesta este cel mai popular device in randul tinerilor studenti.

3.Tablete

Tableta este si ea un dispoitiv cautat de studenti, insa, este mai populara pentru o anumita categorie. De exemplu, cei care invata la o facultate de arhitectura sau de constructii, au mult mai multa nevoie de o tableta, comparativ cu un student la limbi straine. Cei dintai fac multe calcule, desene si schite, iar un astfel de device este cel mai potrivit pentru a-si indeplini task-urile.

Iata, asadar, care sunt cele mai cautate device-uri in randul tinerilor, in functie de necesitatile si preferintele lor.