Sunt convins ca atunci cand auzim grupul de cuvinte smartphone – protectie aproape toti ne gandim la huse, carcase si folii – accesoriile indispensabile in protectia telefonului din punct de vedere al producatorilor. Dar nu e asa! Partial aveti dreptate dar nu este doar asta, protectia unui telefon nu tine doar de o serie de invelitoare. Tine de mediul in care activam, de grija cu care utilizam aparatul atat fizic cat si la nivelul softului sau, de fortele care actioneaza asupra lui cum ar fi praful, presiunea apei, etc.

In ultimele modele de telefoane aparute pe piata, companiile producatoare nu si-au pus amprenta pe anduranta lor, utilitatea lor contemporana fiind alta. Sigur ca telefonul mai functioneaza ulterior unei cazaturi cu ecranul fisurat dar aspectul estetic lasa de dorit.

Nu cred ca exista o persoana care isi doresc un telefon deteriorat, sentimentul ca nu mai e intact ne afecteaza emotional chiar daca nu ne dam seama.

Testand o gama variata de huse, m-am decis la un singur model despre care voi vorbi in acesta articol. Huse iPhone X comercializate de BrandGSM protejeaza telefonul pastrandu-l impecabil pentru o perioada lunga de timp. Noul meu telefon iPhoneX, reactioneaza foarte bine la socurile zilnice – cazaturi obisnuite.

Realizata din plastic usor flexibil, cu margini din silicon si finisaje perfecte nu schimba designul telefonului. Este compatibila doar cu modelul iPhone X . Suprafata husei impiedica alunecarea si asigura o aderenta buna in mana, prevenind astfel alunecarea telefonului de pe suprafețele netede ori din maini.

Nu ingreuneaza accesul la porturile telefonului, ambele camere rămân pe deplin accesibile, butoanele sunt acoperite oferind o protectie de 360 grade. Montarea si demontarea se face cu usurinta fara a fi deteriorate telefonul. Este disponibila intr-o gama variata de culori. Pentru sporirea gradului de protective se recomanda si folosirea unei folii din sticla, ceea ce am si facut! Alegeti calitatea e ceea ce donteaza!