Nu cu mult timp in urma a avut loc mult asteptata lansare a noilor smartphone-uri a celor de la Apple, mai exact iPhone XR, iPhone XS si iPhone XS Max, modele ce au fost lansate in data de 12 Septembrie in Cupertino, California, fiind si locul unde a luat nastere primul iPhone.

Asa cum ne-au obisnuit cei de la Apple si aceste noi smartphone-uri sunt extrem de performante si bineinteles foarte stabile. Preturile acestor telefoane sunt si destul de piperate, ceea ce inseamna ca cei care se decid sa isi achizitioneze un nou iPhone obligatoriu trebuie sa isi caute huse iPhone XS, XS Max sau XR in functe de viitorul vostru smartphone.

Daca te numeri printre cei care doresc sa isi achizitioneze unul dintre cele trei smartphone-uri de la Apple trebuie totusi sa te grabesti daca vrei sa ai o husa pregatita pentru modelul tau deoarece, lansarea fiind recenta gama de folii si huse poate fi destul de mica.

Aprovizionarile in masa cel mai probabil se vir face dupa aparitia noilor iPhone-uri si la noi in tara, inclusiv cu accesorii originale Apple care probabil vor aparea imediat dupa lansarea in magazine. Stati deci cu ochii pe site-urile de specialitate pentru a vedea ultimele noutati in materie de accesorii si alegel pe cel care ti se potriveste.

Cei de la BrandGSM s-au gandit la tine, utilizatorule de iOS, astfel incat in momentul in care vei desigila cutia noului iPhone, sa iti poti imbraca noul telefon intr-o husa iPhone XS, XS Max sau XR , deoarece pe acest site, au inceput sa se vanda noile huse inca de la prezentarea din California. Astfel acestia au facut tot posibilul si au adus huse de calitate de la producatori seriosi.

Probabil ca toti ne dorim sa ne pastram device-urile intr-o stare cat mai bune, in special cand acestea sunt noi deaorece investitiile sunt destul de serioase. Pentru cei care sunt in cautarea celor mai bune si eficiente solutii pentru protejarea noului telefon, BrandGSM ofera cele mai bune alterantive, de cea mai buna calitate si la cel mai bun raport pret/calitate. Indiferent ca este vorba de noile iPhone-uri sau orice alt smartphone, cu siguranta aici iti vei gasi husa sau folia perfecta.

Pe acest site nu doar ca veti gasi cele mai bune accesorii pentru protectia telefonului dar veti gasi si foarte multe accesorii precum casti, incarcatoare, cabluri, suporturi, carduri de memorie si multe altele. In total toata gama pe care acestia v-o pun la dispozitie numara peste 4500 de accesorii diverse, deci cu siguranta iti vei gasi tot ceea ce cauti pentru device-ul tau.