Alaturi de capetele incoronate, britanci, si oameni din toata lumea, care sarbatoresc casatoria printului William, se afla si demnitarul mai putin obisnuit din resedinta primului ministru britanic.

Din cate stim, pe 10 Downing Street se afla resedinta si biroul primului ministru britanic, David Cameron. Aici se dezbat puncte fierbinti ale guvernului, se iau decizii administrative.

Putina lume stie ca printre multele functii de aici, se gaseste una mai bizara iar pe statul de plata al premierul David Cameron, se afla si Larry, cu functia oficiala, de “Chief Mouser”.

Larry este un simpatic motan , in varsta de patru ani , adus in aceasta locatie pentru a rezolva problemele pe care le are sediul primului ministru, cu niste musafiri nepoftiti, ce au ros cateva cabluri.

Larry, ca un bun supus britanic ce este , a intrat si el in spiritul sarbatoririi nuntii cuplului regal, facand cu aceasta ocazie si o mini-sedinta foto.A fost printre putinii demnitari care nu au iesit in strada pentru a vedea cuplul regal, ci a preferat sa isi indeplineasca indatoririle , chiar daca in Marea Britanie, azi este zi libera.

Sa speram ca eforturile ii vor fi rasplatite.

Cateva instantanee cu Larry oferite de Royal feline fever!

Enjoy itΒ  πŸ˜›

PS. Am scris acest articol, doar pentru a nu scrie despre Royal Wedding πŸ˜›