Cand spui ca in sfasit ti-ai rezolvat problemele la agregatul (a se citi computer) din dotare, nu stiu cum se face dar iar apare ceva ce ti se strica si trebuie inlocuit. Noroc cu sertarul ala, despre care spui:” Acolo am vechituri, va trebui sa il golesc.”

Norocul meu e ca nu am ajuns sa il golesc si am mai gasit ce-mi trebuia. Ce incepe sa se contureze din ce in mai evident, este faptul ca anul acesta nu am noroc la tastaturi si mouse-uri….Cumpar sau primesc cate o componenta periferica din acelea faine de sta Tommy in coada si ma bucur de el, hop-tzop, nu trec 2-3 luni si li se intampla ceva…

Se pare ca anul Caprei de Lemn nu imi este favorabil la ceea ce tine de Cablu-HDMI-28AWG-1m-GOLD_3734_3desktopul meu, de filtrele de la acvariu, de cablurile de transfer date de la aparatul foto si de la telefon.

Si stiti ce este culmea?

Se intampla mereu cand am nevoie de ele, cand, de ceea ce fac depind si alte persoane, e ceva oficial, sau implica suflete nevinovate.

Anul acesta am schimbat trei tastaturi si doua mouse-uri, doua cabluri de transfer de date pentru telefonul meu “destept”,a trebuit sa schimb al treilea cablu de transfer date de la aparatul meu foto, Sony, iar la acvariu am cumparat al treilea filtre de apa pe anul acesta…(al noualea din cariera mea de acvarist).

Unde sa spun ca filtrul deapa s-a stricat dupace am cumparat niste pesti mai scumpi care sa ma scape de invazia de melci care imi strica apa…Am reusit sa repar filtrul (noroc ca am mai avut unul la fel care era pus la “piese de schimb”) si am scapat si de melcii paraziti.

Cam acesteasunt micile mele necazuri (de necazuri mari nu are rost sa povestesc) din ultima perioada .

PS. Am cateva promisiuni de facut..Le scriu pe blog sa nu care cumva sa le uit :

  1. In caz ca (Doamne fereste) se duce aparatul foto, sa nu  mai  cumpar marca Sony
  2. Daca raman fara filtru de apa ,sa nu mai cumpar chinezarii
  3. Proxima tastatra va fi una luminoasa

Viitoarele casti vor fi wireles pentru a evita ca cineva mic, negru si ciufulit sa le roada cablurile.

IF