Discutam astazi cu un coleg de serviciu cat de multe frumuseti ascunde Delta Dunarii si cum noi ne ducem peste mari si tari si lasam frumusetea autohtona nedescoperita.
Insulele sunt locuri exotice si fascinante, fiindca sunt departe de vacarmul oarasului si de poluare, iar legatura cu lumea se face cu ajutorul unei ambarcatiuni. Omul are nevoie sa se izoleze putin de toxicitate, de aglomeratie si de zgomot, de ingrijorarile cotidiene.
In mijlocul naturii, iti vine sa traiesti la fel ca florile si pasarile, simplu, frumos, fara grija zilei de maine. Sigur ca omul trebuie sa fie prevazator, sa depuna eforturi mari pentru supravietuire, dar tot ceea ce depaseste limitele normalului face mult rau.
Noi nu ne ingrijoram numai pentru maine si poimaine, ci pentru un cincinal intreg, iar acest lucru ne imbolnaveste.
Despre oamenii foarte invatati care nu sunt pretuiti in locul natal se spune ca nu pot fi profeti in tara lor. Oare, parafrazand nu facem si noi la fel, alegand destinatii situate la mii de kilometri departare, cu toate ca avem o tara neasemuit de frumoasa?


In Delta Dunarii am intalnit grupuri de englezi, de coreeni, de francezi, italieni si germani si m-am bucurat enorm, dar ma intristez de cate ori aud ca sunt atat de multi romani care nu au ajuns pana la gurile Dunarii!
Cel mai de lux hotel din Delta Dunarii este cunoscut si apreciat de oamenii de la capatul lumii, cu toate ca orice roman ar trebui sa petreaca aici cel putin trei zile.
Cand merg in afara, romanii aleg hotelurile a caror denumire incepe cu „resort”. Ce inseamna „resort”?
1. Termenul este sinonim cu un loc prietenos cu copiii, prevazut cu piscina, cu locuri de joaca si cu tot ce au nevoie copiii sa fie fericiti.
Stiu multi micuti care sunt in culmea fericirii, daca hotelul la care sunt cazati are piscina. In prezent, foarte multi parinti isi dau copiii la inot, fiindca acesta este sportul care iti prelungeste viata.
In cazul unui naufragiu, doua minute daca se mentine cineva la suprafata apei inseamna mai multe sanse de supravietuire.
2. Termenul de mai sus este asociat cu un restaurant renumit, cu personal calificat, priceput si cu experienta, care poate prepara feluri de mancare din bucataria traditionala, dar si din cea internationala.
3. „Resort” inseamna ca din hotel, din camera ta ai posibilitatea sa intri direct in legatura cu natura. Aici camerele au iesire in gradina, pe litoral astfel de hoteluri luxoase au iesire directa la plaja si la mare.
Chiar daca pretul este mai mare, este minunat sa nu mai mergi mult cu toate lucrurile pentru plaja in mana, pana la tarm.
Cel mai luxos hotel din Delta Dunarii, care are iesire directa in gradina ingrijita si la apele fascinantei ale Dunarii nu este deloc scump. Desi poate intra lejer in categoria hotelurilor de cinci stele, pretul se opreste undeva la trei stele.
4. Resort inseamna sa nu te plictisesti si daca alegi sa te cazezi 10 zile in acelasi loc, fiindca ti se ofera o multime de activitati care te antreneaza.
Exista sala de fitness pe care o poti folosi fara restrictii, iar miscarea face bine organismului. De asemenea poti solicita masaj facial, masaj terapeutic, masaj cu pietre calde. Le poti incerca pe toate cel putin cat stai aici la New Lebada Resort. Un masaj iti ajuta si trupul, dar si sufletul.
Miscarea o poti combina cu meniul de detoxifiere, fiindca acasa nu ai timp sa iti faci sucuri din legume si fructe sau salate.


Eliberarea de toxine este totala, fiindca aerul este curat, poluarea zero, meniul se bazeaza numai pe alimente sanatoase, daca iti doresti acest lucru. La acest capitol, hotelul prezentat de mine sta mult mai bine decat hotelurile tip resort din afara.
Aici oaspetii pot solicita organizarea unor reprise de pescuit in aer liber si a unor plimbari cu ambarcatiuni conduse de specialisti bine pregatiti, cu experienta.
Bine ar fi sa ne impartim intre frumusetile din tara noastra si cele din destinatiile exotice, fiindca este mare nevoie sa cunoastem lumea inainte de a ne stradui sa o intelegem!
New Lebada Resort este cel mai luxos hotel din Delta Dunarii foarte cunoscut in tarile dezvoltate ale lumii. Aici isi rezerva camera germanii, rusii, italienii, spaniolii sau americanii care vin in delta.
Romanii amatori de lux vor gasi aici tot ce isi doresc in timpul unei sederi in Delta Dunarii, oricat ar fi de pretentiosi.
La acest hotel vin cu drag in fiecare an. Nu pot uita momentul in care am venit pentru prima data in acest loc, iar barca se clatina usor pe valuri si soarele insangerase fluviul. Parca traversam un taram de vis, iar cladirea acceea cocheta rasarind dintre ape mi-a ramas in minte.
Nu stiam inca nimic despre toate minunatiile pe care le ascunde hotelul si imi placea tot ce vedeam. A fost dragostea aceea la prima vedere care an de an a crescut tot mai mult.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Tumblr
Tumblr