O data pentru totdeauna trebuie sa scapam de prejudecata ca noi nu putem infaptui lucruri marete sau produse la fel de bune ca in strainatate! Am dus prea mult timp acesta povara. Am jinduit dupa o pereche de blugi si un set de guma de mestecat si am fi dat oricat pentru un pachet de tigari fine si o sticla de bautura buna pe care sa le oferim celor la care aveam obligatii. Astazi gasim tot ce dorim si in magazinele noastre, deci am avansat. La fel am putea sa fim mai increzatori in fortele noastre, cand vine vorba de protectia mediului!
Suntem capabili de performanta, de cresterea productivitatii economisind masiv resursele si fiind extrem de atenti cu natura. Ca dovada a faptului ca suntem competitivi si contam in lume si in Europa stau realizarile noastre si faptul ca romanii sunt peste tot si muncesc cu responsabilitate.
In prezent, pentru inscrierea la licitatii importante si contracte serioase de colaborare, firmelor li se cer certificari iso care sunt girul calitatii si al bunei purtari.
Daca doresti sa contezi pe piata de profil, trebuie neaparat sa ceri oferta pret iso 14001 iar acest act demonstreaza ca in firma ta se aplica un management al mediului.
Natura trebuie lasata mai curata si mai sanatoasa de cum am primit-o, iar acest lucru se face cu mari eforturi, dar suntem datori sa le lasam urmasilor aer curat, apa potabila, paduri intregi si viguroase si pamant roditor.
Acest tip de certificare demonstreaza tuturor ca firma ta ia masurile care se impun sa reduca poluarea rezultata din procesele de productie sau din serviciile oferite la zero.
Obtinerea certificarii prezentate mai sus inseamna beneficii pentru firma, iar acestea sunt multe si importante. Certificarea iso 14 001 ofera:
-solutii practice de utilizare eficienta a resurselor. Asta inseamna ca nu se mai risipesc apa, energie electrica, carburant si ca se pun bazele unei economii serioase pentru conservarea acestor resurse. In afara de protectia mediului discutam de economii pe care le face firma la capitolul materii prime si care pot fi redirectionate in investiti de exemplu.
-costuri de productie minime si reducerea risipei de orice fel, nu numai a resurselor naturale. Angajatii vor fi invatati sa lucreze eficient si bine si sa nu iroseasca timpul. Si timpul este o resursa deosebit de pretioasa.
-avantaj la inscrierea la licitatii, fiindca institutile statului tin cont de ofertantii care dovedesc grija fata de mediu. In plus, o politica dreapta atrage parteneri de afaceri seriosi si cu potential financiar. Atat investitorii, cat si clientii vor intinde cu incredere mana unei societati care are certificare iso 14 001.
-gestionarea responsabila a deseurilor, reciclarea fiind o alta sursa importanta de economie.
-reducerea costurilor de distributie.
Cum poate un act sa aduca atatea beneficii? Simplu: acesta se elibereaza dupa ce toate conditiile sunt indeplinite, firma care le emite oferind consiliere si solutii viabile.
Certificareiso.ro face adevarate minuni in firma ta si demonstreaza ca niciun obiectiv nu este de neatins, daca exista vointa. Aplica acum pentru acest tip de certificare si cere oferta de pret si sa fii sigur ca lucrezi la construirea drumului propriului progres!