Aseara dupa stirile ProTv , m-am trezit cu mama mea venind la mine si spunand :

– Imi poti cauta ceva pe Google?

– Da, sigur.

Ma gandeam ca imi va cere sa ii caut vreun medicament pentru gripa care o tintuieste de cateva zile bune la pat, ieri a inceput sa misune prin casa, dupa ce toata saptamana a fost bolnava.

Surpriza mare pe capul meu!

– Ce doresti sa caut?

– Un blog. Stii, e un blogger in Bucuresti care are niste retete grozave.

– De unde stii?

– Am vazut la televizor si au aratat ce a gatit, ma gandeam ca daca ii vad blogul , poate ma inspira sa fac ceva nou de mancare.

– Pai stii cum il cheama?

– Da, uite mi-am notat.

Imi intinde o hartie cu un nume scris pe ea: Viorel Copolovici. tastez numele si dau de blogul omului cu retete, poze cu mancaruri , ma rog ceva la care nu e bine sa te uiti cad ti-e foame.

Si uite asa , cu pixul in mana , mama m-a dat la o parte si a inceput sa noteze retete de pe Pranzul din caserola. Cat timp ea isi nota ingrediente  de pe blogul acestui om cu initiativa , veneam mesaje pe messenger de la alti bloggeri cu care mai impartasec si eu cateva idei legate de blogging, care sunau cam asa ” Mai , unul din Bucuresti, in loc de articole a pubicat retete culinare  si uite unde a ajuns….sa imi bag picioarele … si mai are si un restaurant “.

Va dati seama ce reactie a avut mama mea, care le are cu arta culinara, mai bine ca oricine :

– Ce prieteni invidosi ai .

– Pai, au dreptate , noi ne strofocam sa avem diverse idei originale si ala vine cu … retete  culinare. Si mai face si bani din geschäft-ul asta (a se citi afacere).

– Daca baiatul stie sa gateasca , tu crezi ca e usor? Ai vazut si tu ce te-ai chinuit saptamana asta cat am fost bolnava…

– Nu m-am chinuit, a fost mai ciudat dar nah, merge , nu chiar o filosofie.Eu de cand ti-am spus sa scriem retete de-ale tale..

– Eh, ale mele, nu sunt mare lucru. Uite , maine iti fac asta . Sa imi scoti la imprimanta inca cateva retete , okay ?

Dupa ce mi-a aratat o poza,  a plecat la ea in apartament .

Si uite cum s-a trezit mama mea sa faca blogging , adica sa citeasca bloguri.S-a asigurat ca am pus adresa in blogroll ca sa nu mai piarda timpul cand are chef de citit retete.

M-a amuzat faza aceasta , macar acum stiu ca e pe insanatosite.

Acest blogger se bucura de aprecierea mamei mele si prin faptul ca l-am citat in articol si i-am pus link-ul in blogroll va creste in Ze List.

Ii puteti vizita blogul dar doar dupa ce ati mancat , altfel e nasol, va iau pofetele de tot felul 😛