Dansul este una dintre artele complete care farmeca toate privirile. Mai intai ochiul urmareste miscarile trupurilor dansatorilor foarte bine instruiti. Apoi sunt analizate costumele. Este asa de frumos cand toti dansatorii au costume la fel! Costumele populare admirate in timpul dansului ofera spectatorilor imagini de vis. Panselutele, florile de camp de pe ii sunt in continua miscare de parca ar fi vii, fotele se misca si ele ritmic, iar chipurile dansatorilor radiaza.

Eliberarea prin dans este magica! Energiile negative acumulate sunt eliberate si indepartate prin miscarea pe ritmul muzicii. Dansatorul nu mai aude nimic altceva si incearca sa isi coordoneze perfect corpul cu ceea ce aude. Ce aude el vine din alte sfere si totul este ireal de frumos.

Binecuvantat sa fie cel care a inventat dansul, la fel de binecuvantat cum este cel care a descoperit pictura, sculptura, teatrul, muzica, literatura si cinematograful! Datorita acestor ramuri ale artei, sufletul se linisteste, se imbogateste si se simte liber. Libertatea spiritului se transfera in cadrul dansului in trup, iar dansatorul devine liber 100 %.

Toate aceste beneficii le obtin cei care se inscriu la cursurile de dans din cadrul clubului Dancevision, unde cei mai buni instructori ai momentului pregatesc cei mai buni cursanti. Salile luminoase si spatioase reprezinta spatii excelente pentru efectuarea cursurilor. Conditiile sunt excelente, iar multi dintre absolventi au devenit la randul lor dansatori profesionisti care s-au angajat in ansambluri, si-au facut propriul club sau evolueaza pe cele mai mari scene ale lumii.

Nimeni nu este exclus de la aceste cursuri care sunt gandite atat pentru copii si tineri, cat si pentru adulti, pentru incepatori, avansati si elite.

Aici vin si mirii cu rugamintea de a fi instruiti pentru dansul din noaptea nuntii lor, cand invitatii ii urmaresc cu sufletul la gura si spectacolul trebuie sa se desfasoare fara greseala.

Sincronizarea se obtine dupa cele 6 sedinte de pregatire a dansului mirilor, iar cei care au nevoie achita 150 de euro. Plata acestui tarif reprezinta asigurarea ca totul va iesi la superlativ.

Dansul este sufletul unei petreceri, de aceea ochii sunt atintiti asupra celor care se misca in ritmul muzicii si au miscarile deosebit de gratioase. Sunt dansatori care nu se uita la picioare si nici nu numara pasii pentru ca instructorii i-au pregatit perfect. E minunat ca dansatorul sa tina capul sus, iar pasii sai sa nu se incurce niciodata, oricat de dificil ar fi dansul!

Dansul ofera un surplus de frumusete fizica persoanei care il practica deoarece:

-ochii ii stralucesc de multumire. Un dansator excelent isi stie valoarea si stie ca ochii sunt atintiti admirativ asupra lui.

-picioarele se mentin zvelte si in forma. Ele sunt exersate si scarile vor fi urcate cu mai multa usurinta datorita exercitiilor din timpul cursurilor de dans.

-fata se inroseste, ridurile dispar, tristetea nu are loc pe chipul unui dansator.

-persoanele mai plinute care se inscriu la cursuri de dans, slabesc sanatos, fara ca sanatatea sa aiba de suferit ca in cazul slabirilor cu ajutorul prafurilor sau al operatiilor de micsorare a stomacului.

Clubul de dans aflat in topul celor mai bune din tara se numeste Dancevision si functioneaza de 16 ani, timp in care a acumulat experienta, a atras cei mai buni instructori si si-a diversificat serviciile pentru a raspunde 100 % cererilor clientilor. Poate ca anumiti clienti doresc ca dansatorii profesionisti sa danseze la nunta lor sau la majorat. Site-ul le ofera acest serviciu sau pregateste protagonistul sa danseze alaturi de echipa de profesionisti.

La fel de posibil este ca parintii sa doreasca sa organizeze o petrecere la majoratul copilului lor, dar sa nu aiba sala potrivita: spatioasa, cu acustica, luminoasa, in care sa fie loc suficient de dans. Acelasi club ofera sali de inchiriat impreuna cu instrumentele de sonorizare.

Daca sarbatorita a luat cateva kilograme in plus si tinuta de petrecere este pe punctul de a ramane mica se poate inscrie la fitness si are libertatea de a solicita si ajutorul nutritionistului care o ajuta sa scape de probleme.

Oamenii simt nevoia sa danseze la fel de mult cum respira. Uneori ei asculta muzica in casti, se afla in metrou sau in alte locuri publice si simt nevoia sa dea din cap conform ritmului muzicii.

Dansul s-a diversificat asa de mult pentru a exprima nevoile fiecarui popor si ale fiecarui dansator in parte. Unii iubesc dansurile traditionale, altii baletul sau dansul sportiv. Toti dansatorii au de castigat, de aceea parintii ar trebui sa fie indrumati catre clubul de dans care peste cativa ani va acumula doua decenii de activitate. Toate aceasta experienta ajuta cursantii. Din ce in ce mai putini oameni nu stiu sa danseze pentru ca oamenii si-au dat seama de importanta acestei arte in viata sociala. Copiii care sunt inscrisi la dans de la varste foarte mici se vor misca asemenea pestelui in apa pe scena si toata lumea va fi multumita pe deplin.

Dansul este o activitate care imbina frumosul cu utilul, iar practicantul sau va fi satisfacut de propria persoana si de tot ceea ce realizeaza. Dancevision este clubul care primeste cursanti de toate varstele, avand grija sa ii inscrie la categoria potrivita.

Lectiile individuale sunt solicitate de catre cei care doresc sa li se acorde intreaga atentie in cadrul cursurilor. Este loc pentru fiecare, iar rezultatele merita toata stradania. Romanii sunt fericiti ca au la dispozitie instructori de nota 10 si apreciaza faptul ca raportul calitatea instruirii pret este onest.

Dansul elibereaza sufletul si il inalta.