Da, astfel de produse, ca cele descrise in titlu, le poti gasi la magazinul online Answear, pe langa alte mii de obiecte de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Answear este unul din cele mai in voga magazine la ora actuala din Romania datorita produselor de calitate, brand-urilor celebre comercializate si seriozitatii cu care isi trateaza fiecare client.

Produsele de lenjerie intima comercializate de acest magazin sunt extraordinar de bine lucrate si realizate din materiale naturale. Se stie faptul ca pentru astfel de obiecte de imbracaminte conteaza foarte mult tipul tesaturii folosite si proprietatiile antialergice si antiiritante. Astfel, produsele de lenjerie intima de la Answear sunt create din bumbac sau au in componenta cantitatile optime de elastan, poliamida si poliester. Sunt comercializate marci precum Triumph, una din cele mai mari si mai vechi firme producatoare de lenjerie intima din lume. Lenjeria intima de la Triumph este purtata de vedete precum Julianne Moore si Liv Tyler.

Alta marca comercialziata este Etam, care comercializeaza lanjerie intima versatila, purtata de adolescente dar si de doamne trecute de 40 de ani. In plus, puteti gasi produse de lenjerie intima de la: Calvin Kelin, Emporio Armani, Puma, Tommy Hilfiger sau Henderson Lady. Este imposibil sa nu gasesti ceva ce sa se potriveasca gusturilor tale sau siluetei tale, deoarece la Answear au peste 1900 de produse din categoria lenjerie intima.

Costumele de baie sunt si ele de calitate exceptionala. Si pentru ca tot a venit vara, ar fi bine sa iti achizitionezi un costum bun, de calitate pe care sa il folosesti la piscina sau la mare. Exista costume de baie intregi de la Answear sau din doua piese realizate de mari case de moda precum: Calvin Klein, Adidas, cardio Bunny, Pieces, Lorin sau Tommy Hilfiger. Acestea sunt cu un aspect elegant pentru doamnele si domnisoarele care vor doar sa se pronzeze si sa se scalde in apa piscinei sau sport pentru acele femei active care practica innotul pentru a se mentine in forma.