Mediul de afaceri este mediul care in ultimii ani s-a dezvoltat foarte mult si in tara noastra. Dezvoltarea mediului de afaceri se datoreaza atat numarului mare de antreprenori cat si cererii din ce in ce mai mari. Avand in vedere ca mediul de afaceri iti poate oferi linistea si independenta financiara mult visata este normal ca din ce in ce mai multe persoane sa incerce sa activeze in cadrul acestui domeniu de activitate. Pentru ca nu toti cei care doresc sa devina antreprenori de succes doresc sa porneasca de jos exista posibilitatea de a achizitiona o afacere care este profitabila. Apelarea la aceasta varianta ofera o serie de avantaje motiv pentru care in continuarea acestui articol voi prezenta cateva dintre cele mai importante avantaje de care te vei bucura in cazul in care esti interesat sa achizitionezi un SRL care este deja profitabil.

Achizitionarea unui SRL care este deja profitabil te scuteste de foarte multe batai de cap si stres

Pentru a putea reusi in mediul de afaceri ai doua variante, si anume:

  • Pornesti de la 0 afacerea si lucrezi foarte mult pentru ca respectiva afacere sa devina profitabila in cel mai scurt timp posibil.

  • Achizitionezi o afacere care este deja profitabila.

Dupa cum probabil ti-ai dat seama, achizitionarea unei afaceri care este deja pe profit este solutia potrivita la care trebuie sa apelezi in cazul in care doresti sa devii antreprenor. Asa cum am afirmat in randurile de mai sus, apelarea la o astfel de solutie ofera o serie de avantaje, cateva dintre cele mai importante fiind urmatoarele:

  • Economisesti timp si foarte multa munca. Pentru ca o afacere sa devina profitabila este nevoie in primul rand de foarte multa munca. Aceasta vine la pachet cu foarte mult stres, griji, nopti nedorimite, sacrificarea timpului liber sau a timpului petrecut cu familia sau cu prietenii. De asemenea, pentru ca o firma sa devina profitabila este necesar sa treaca o perioada de timp. Achizitionand o afacere care este deja profitabila nu trebuie sa mai treci prin toate aceste situatii pentru ca au trecut altii in locul tau.

  • Riscul de a falimenta este redus. Statistic vorbind, riscul de a falimenta este mult mai mare in cazul afacerilor aflate la inceput de drum. Achizitionand o afacere care este deja profitabila va scadea considerabil riscul de a falimenta.

  • Economisesti bani. Avand in vedere ca afacerea pe care o achizitionezi este deja profitabila nu va trebui sa investesti foarte multi bani in dezvoltarea acesteia.

  • Achizitionezi baza de clienti. In momentul in care achizitionezi o afacere o achizitionezi cu tot ceea ce presupune aceasta, inclusiv cu baza de clienti.

Vrei sa vinzi sau sa achizitionezi o afacere? Inafaceri.ro este platforma in cadrul careia poti face cele mai bune afaceri

Ti-ai propus sa intri in lumea antreprenoriatului prin achizitionarea unei afaceri profitabile? Pentru ca aceasta idee sa nu ramana doar la stadiul de dorinta dar si pentru a putea face cea mai buna alegere din toate punctele de vedere este necesar in primul rand sa stii care este domeniul de activitate in care doresti sa detii o afacere. Stabilirea acestui aspect este un detaliu care in viitor va conta foarte mult in obtinerea unui nivel ridicat de profitabilitate. Pentru a putea avea succes cu afacerea pe care doresti sa o achizitionezi trebuie ca aceasta sa fie dintr-un domeniu de activitate familiar. Chiar daca achizitionezi o afacere profitabila nu ai siguranta ca in viitor aceasta se va mentine profitabila. Asadar, achizitioneaza o afacere dintr-un domeniu de activitate la care te pricepi pentru a putea avea rezultate cat mai bune. Locul din care achizitionezi afacerea este un alt aspect la care trebuie sa fii foarte atent pentru a putea realiza o tranzactie profitabila din toate punctele de vedere. In momentul de fata exista foarte multe anunturi legate de vanzari afaceri. Pentru al putea alege pe cel mai potrivit nevoilor tale dar si pe cel care ofera cele mai multe avantaje trebuie sa accesezi o platforma dedicata antreprenorilor. In cazul in care nu stiai, o astfel de platforma exista si poarta numele de inafaceri.ro. Accesand aceasta platforma, cumpar SRL cu profit nu mai este doar o dorinta ci se poate transforma in realitate. Avand o vasta experienta in domeniul tranzactionarii afacerilor dar si in domeniul promovarii serviciilor, inafaceri.ro este platforma care in momentul de fata ofera cel mai sigur mediu pentru tranzactionarea unei afaceri sau pentru promovarea serviciului pe care il oferi. Pentru ca totul sa fie cat mai simplu, accesarea platformei si adaugarea sau cautarea unui anunt nu necesita cunostinte tehnice avansate. Asadar, in cazul in care doresti sa achizitionezi sau sa vinzi o afacere sau doresti sa promovezi serviciul pe care il oferi trebuie sa accesezi platforma care este realizata pentru antreprenori, si anume inafaceri.ro.

Image of business partners handshaking over business objects on workplace

Concluzii

Detinerea unei afaceri profitabile este una dintre dorintele multora dintre noi pentru ca detinerea unei astfel de afaceri te scuteste de griji financiare si iti ofera independenta financiara mult visata. Pentru a putea detine o astfel de afacere ai doua posibilitati, si anume, pornirea unei afaceri de la 0 sau achizitionarea unei afaceri care este deja pe profit. Avand in vedere ca a doua varianta este drumul scurt spre succes recomand accesarea platformei inafaceri.ro pentru a putea achizitiona cele mai profitabile afaceri existente in acest moment in mediul de afaceri romanesc. De asemenea, aceasta platforma ofera si posibilitatea de a promova serviciile pe care le ofera mediul de afaceri romanesc. In concluzie, fie ca doresti sa vinzi/cumperi o afacere sau pur si simplu ai nevoie de promovare trebuie sa te afli in comunitatea antreprenorilor formata in cadrul platformei inafaceri.ro.