Romanii isi completeaza veniturile salariale din cele mai vechi timpuri legal sau ilegal. Fie ca facem martisoare pe care le vindem sau prajituri la comanda si s-a dus vestea despre calitatea serviciilor si produselor noastre sau reparam electrocasnice la domiciliu, evitam sa functionam legal din cauza urmatoarelor motive:

-ne temem de taxe si de impozite

-ne este frica de alergatura si de birocratia de care ne lovim, fiindca in loc sa stam pe la usi cu dosarele in brate, mai bine mai preluam o comanda.

Suntem insa in 2019 si sa nu uitam ca putem intra in legalitate de la domiciliu. Infiintare PFA e face dupa o intalnire cu reprezentantii Fabricii-de-firme.ro la sediul lor, semnarea unui contract de prestari servicii si punerea la dispozitie a actelor necesare pe care ei le depun la Registrul Comertului si cam atat. O colaborare cu ei inseamna simplificarea operatiunilor, fiindca dupa aceasta etapa urmeaza inmanarea actelor care consfintesc infiintarea PFA-ului de care aveti nevoie. Durata infiintari este de 3-5 zile si exista doua sisteme de impozitare: in sistem real si pe venit. Despre toate acestea se va discuta detaliat la sediul firmei prezentate mai sus.

La fel de simplu se procedeaza si cand soliciti servicii infiintari firme .

Un popas pe site-ul lor oficial te face sa intelegi totul: actele necesare, procedura, avantajele, tariful perceput si iti dai seama cat de bine orientati sunt in domeniu dupa structura si complexitatea informatiei si cat de sigur esti daca apelezi la ei pentru rezolvarea problemelor tale.

Acesta este solutia ideala ca sa intri in legalitatea cu castigurile suplimentare, sa nu ai necazuri mai tarziu.

Tot la ei este bine sa apelezi si pentru majorare capital social , mai ales ca pe site sunt prezentate toate informatiile privind: actele necesare, costurile si timpul de asteptare, procedura colaborarii cu Fabrica-de-firme.ro.

Pe de o parte stau aceste facilitati, de cealalta parte se pozitioneaza amenintarile organelor care colecteaza impozite, deci toate acestea conduc in directia nevoii prioritare a legalizarii afacerii tale cu costuri si eforturi minime.

Fabrica-de-firme.ro preia absolut toate sarcinile si se achita cu responsabilitate de infiintare PFA, schimbarea sediului social al unei firme in judet sau in afara lui, deschiderea unui punct de lucru sau majorarea capitalului social.

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin