Optimizeaza-ti site-ul cu ajutorul continutului postat

Postarea de articole pe site/blog indeplineste doua functii, si anume: sa informeze vizitatorii despre anumite chestii si sa ajute la indexarea site-ului in motorul de cautare. Desi oricine poate scrie un articol atat timp cat este documentat cu privire la informatiile pe care vrea sa le transmita prin intermediul articolului unii proprietari de site-uri fac mai mult rau decat bine atunci cand posteaza articole. De ce? Pentru ca nu tin cont de anumite sfaturi extrem de simple de pus in practica. Acestea sunt:

  • Titlul articolului este prima informatie cu care interactioneaza vizitatorul site-ului motiv pentru care acesta trebuie conceput in asa fel incat sa il faca pe cititor suficient de curios incat sa citeasca si continuarea articolului. Titlul trebuie sa fie cat mai scurt insa concis si sa transmita cat mai multe informatii.

  • Degeaba titlul articolului este captivant daca continutul acestuia nu se ridica la nivelul asteptat. Avand in vedere acest lucru trebuie avut o mare atentie si la continutul articolului nu doar la titlul acestuia. Continutul articolului trebuie sa prezinte informatii unice, reale si sa fie cat mai utile celor care vor citi respectivele informatii.

  • Pentru o optimizare SEO cat mai eficienta a site-ului este necesar ca articolele postate pe site-ul/blogul ce se doreste a fi optimizat sa aiba o lungime de cel putin 300 cuvinte.

  • Utilizarea cuvintelor cheie in cadrul articolelor scrise este o alta modalitate prin care site-ul poate fi optimizat SEO. Pentru a sti care sunt aceste cuvinte cheie dar si cum trebuie introduse in articole astfel incat acestea sa isi atinga scopul este necesara apelarea la serviciile oferite de catre Leon Paul Media.

  • Frecventa cu care se posteaza pe site este un alt amanunt care va decide daca site-ul este sau nu optimizat SEO. Pentru a putea fi optimizat SEO este necesar ca de 2 – 3 ori pe saptamana sa se posteze cate un articol de calitate.

In concluzie, un site poate fi optimizat SEO si cu ajutorul articolelor postate pe site atat timp cat acestea indeplinesc conditiile prezentate in cadrul acestui articol. Pentru servicii SEO de calitate recomand apelarea la serviciile oferite de catre leonpaul.ro.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

2 Comments

  1. Da, pentru cei care nu se pricep la optimizarea SEO, colaborarea cu un site specializat poate fi utilă. Mulțumim pentru informații!

    • Este bine sa colaboram la un moment dat cu o firma specializata in SEO …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LIKE ME ON FACEBOOK

RECOMAND

COMMERCIAL

evomag.ro%20

CATEGORIES

ARCHIVES

Blog Award

Blog Award

Photo Award

Semn spre carte

FOR MYSELF

www.PRchecker.info

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Copyright

Creative Commons License
Cartim Blog - My Point of View by Caritm is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Romania License.
Based on a work at www.cartim.ro.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.cartim.ro/.