-Noi, ca purtatori de cuvant ai Bipedului, va spunem ca de pe vremea cand noi inca nu existam Umanul nostru scria ganduri, povesti, abera despre noi si predecesorii nostri, intamplari si amintiri de tot felul…Sa fim sobri, doamnelor si domnilor, cam 65% din postarile de pe blog sunt inspirate din nazbatile noastre!

-Asta inseamna ca , de fapt , noi avem pachetul majoritar 🙂

-Imediat faci pe afaceristul,Felix. Esti un motan oportunist 🙁

-Pai, pe mine nu m-a inclus in articolul despre ingerasii cu patru labute….

-Idea este ca , desi are neuronii in auto-izolare,el mai are ce scrie.Am certitudinea ca va continua sa insire cuvinte prin care va scoate la iveala povesti nespuse sau adevaruri ascunse………

-Dar ai vazut ca a devenit putin cinic si chiar sumbru?

-Da, vezi de asta trebuie ca noi sa continuam sa facem nazbatii 😛 dar fara sa mari stricaciuni.

-Pai, daca nu facem stricaciuni , nazbatiile acelea nu raman in istoria noastra de blanosi, draga Denis.Ca sa scrie de ele , trebuie sa fie demne de luat in seama !!

-Hai, mai, si asa e suparat 😛 Azi e vesel:P cauta un tort pentru blogul lui.Uite , ne-a adus si noua niste delicii 😛

-Facem party in izolare?? Meoww!

-Da, party fara declaratie ,wooooooooooof, wooooooof 😛

PS. Daca cei doi blanosi v-au spus tot ce trebuia, eu incerc sa continui sa pastrez locul in care se aseaza linistit ganduri, amintiri, informatii. Diversitate ca in viata. aici am scris cu emotie unele articole sau m-am lasat prins in siajul amintirilor. Cineva imi spunea ca datorita postarilor mele legate de obiectivele istorice a reusit sa isi stabileasca mici evadari de weekend.
11 ani in care destinul mi-a adus noi prieteni, 11 ani in care mi-ati trecut pragul si va multumesc.