Astazi ,”Cartim Blog” implineste doi ani.

Stau si ma intreb , cum am rezistat atat ? La o astfel de intrebare, cred ca exista un singur raspuns : “Fiindca imi place !”

Aceia care ma stiu de pe la inceput, au remarcat o mica schimbare in “politica” blogului.Daca la inceput am fost genul de blogger , implicat in tot ce misca in societatea romaneasca, la un moment dat , blogul, a luat o turnura mai neasteptata.
Dezamagit de ceea ce vad in jurul meu, am hotarat sa nu mai scriu despre ceea ce se intampla, ca o masura de protectie, si astfel am inceput sa scriu doar despre acele lucruri care imi plac.

Si uite asa, au inceput sa lipseasca articolele politice, sau cele de critica , locul acestora fiind luat de articole care promoveaza Timisoara (lucru de care acest oras chiar are nevoie), descrieri ale unor locuri frumoase sau cu rezonanta istorica din tara.Pasionat de istorie , am incercat sa scot la lumina cetati , fortificatii si castele demult uitate, incercand sa trezesc un cat de mic interes pentru ele.Nu am facut acest lucru doar pentru blog , ci fiind un hoinar cand timpul mi-o permite, mi-am hranit sufletul si mi-am impartasit impresiile.

Cred ca a fost o reactie inconstienta la faimoasa frunzulita πŸ˜›

Incerc, ca macar pe blog sa am cateva pagini, la care sa imi faca placere sa ma uit, sa ma inconjor de frumos, sa am parteneri de discutie oameni inteligenti si civilizati.Acest lucru nu inseamna ca sunt rupt de realitate, dar macar nu ii ma dau amploare.

Mi-am creat un loc de refugiu , prin acest blog.

Nu stiu daca imi iese ce ea ce fac , dar imi dau toata silinta , iar desaga imi este plina , cad subiectele din ea, cu timpul stau mai prost.Sau cu organizarea πŸ˜›

Am spus ca voi extinde site-ul .Ma angajez la mai multe, va fi mai mult de munca , dar va merita.

Ce am realizat intr-un an?

Multe lucruri legate de site, de blogging, am un prieten bun, Adrian, care m-a ajutat sa aprofundez lucruri noi, mi-a aratat pe ce sa pun accent, mi-a dat “undita”, nu “pestele” si caruia ii multumesc.

Cartim Blog in statistici:
β€’ Postari: 417
β€’ Comentarii: 4516
β€’ Pagini: 8
β€’ Categorii: 36
β€’ Taguri: 1.971
β€’ Vizitatori : cam 34.000 (nu am o cifra exacta)
β€’ Link-uri:destule

Contorul celor de la Zelist , nu mai exista pe site-ul meu, si ma simt mai bine fara el πŸ˜›

La Roblogfest, am participat fara pretentii, luand un onorabil, zic eu, loc 39 , am urcat cam 35 de trepte, multumita votantilor πŸ˜›

Cam asta ar fi in mare, dar beneficiile sunt mult mai multe. Am devenit mai atent la ce ma inconjoara, la detalii, sunt ca un mini-reporter, orice fac se poate transforma intr-un subiect pentru blog.

Imi place ceea ce fac, si ma bucur cand aduc infornatii sau cand smulg un zambet, cititorilor mei.

Dar azi este petrecere, is Party time, asa ca :” Let’s Party !!” πŸ˜› πŸ˜›

PS. Am tinut minte observatia, de anul trecut, al lui Krossfire , asa ca, anul acesta avem tort πŸ˜› si inca ce tort πŸ˜› ornat de Daliana , careia ii multumesc pentru aceste delicatese grafice πŸ˜›