Sylvester Sylvester face onorurile casei noastre vituale, invitandu-va sa gustati o felie din tortul nostru anivresar ๐Ÿ˜›

Desi ziua blogului noastru a fost ieri nu am putut posta din cauza suprapunerii aniversarii cu o Sarbatoare mult mai importanta.

Pe 5 mai 2009 am intrat in lumea blogosferei cu un “Hello World”…Cum am povestit si la precedentele aniversari, cand am creat “Cartim Blog” cu subtitlul “My point of View”, nu am crezut nici o clipa ca voi ajunge la aceasta varsta.

S-a dovedit ca imi place si se pare ca pasiunea este puternica,chiar daca uneori sufar din lipsa de timp sau de imaginatie.

Este bine sa poti scrie despre ceea ce iti place si uneori sa fii o voce care incearca sa isi promoveze orasul si zona.

In “Blogul Lui Cartim” gasiti : istorie, arta, impresii de calatorie, simbolistica, filme,povestiri si lucruri traznite ๐Ÿ˜› Deageaba imi fac un plan care sa cuprinda subiectele pe care sa le abordez, sclipirea de moment este mult mai puternica…Motorasele de la mansarda mea nu stau nici o clipa, o impresie se poate transforma oricand intr-un articol.

De aceea sa nu ramaneti mirati de ce veti gasi aici ๐Ÿ˜›

Animalele, cateii, pisoii si caii vor avea mereu un loc aparte pe acest blog…….si fotografiile care ii repreznta ๐Ÿ˜›

Motanul Silvester va invita la o feliuta de tort de ciocolata ๐Ÿ˜›

Sly cu tortul

Nu pot sa nu amintesc pe cei doi, deveniti trei, purtatori de cuvant ai mei, lucratori activi in cadrul departamentului de imagine, si muzele mele creatoare.De fapt, lor le datorez foarte mult deoarece cele mai citite si votate articole sunt acelea in care ei au rolul principal…

Junior

Junior

York

York

Tommy

TommyI