Black CatMa numesc Thomas, motanul gri despre care bipedul spunea ca sunt “Supravietuitorul”, nu va ganditi la filmul de 1 leu al lui Nicolaescu ca n-are legatura.Scenariul vietii mele e mai tare decat filmul maestrului …Sunt rautacios , dar sunt pisoi, deci este ceva firesc 😛

Cu greu m-am furisat pana la computer , ca mereu e ocupat, bipedul meu are mereu ceva de facut.

Scriu repede si ma confensez voua …

Desi el m-a adus in casa dupa ce m-a gasit Junor sub tufis, desi m-a hranit si imi cumpara de toate, nu sunt favoritul lui. Miao, favoritii lui sunt cainii!!

Daca fac cate o treaba pisiceasca, fireasca de altfel, mereu ma pune la punct jignindu-ma cu apelativul: “Rus rasfatat si afurisit “,”KGB-ist”…El nu ma intelege cand atunci cand fac echilibristica simt nevoie sa boxez cu chestiile alea ciudate de pe mobila celei care ma gazduieste, cu florile din vaze si atunci , uneori, se mai intampla accidente….Bipeda, numita “Mama” sau “Voica” tine la mine, ma bibilete, ma lasa sa dorm cu ea , doar cand fac “accidentele” amintite, imi arunca o privire suparata spunandu-mi:

– Ticalosule !!

Bipedul mi-a luat o zgardita frumoasa cu clopotel zicandu-mi:

– Macar acum vom stii pe unde umbli, cascadorule 😛

El chiar crede ca ma poate monitoriza? Miao, ce naiv este….desi pana acum mi-a demascat toate planurile.Am inteles ca a mai avut un motan cu care s-a inteles foarte bine si este destul de initiat in trucurile pisicesti.In plus, mai primeste sfaturi si de la un motan blogger, Griska , care il initiaza in tainele felinelor de mici dimensiuni…

Cand ma alint imi zambeste dar simt ca nu-l pot cuceri.Adevarul este ca atunci cand vrea sa ma mangaie, eu nu ma prea las si dau sa boxez.Ce sunt eu? Papusa?? Am mandria mea de motan!!!!!!Imi reproseaza ca nu torc, dar ce crede el ca eu torc la comanda??

Nu stiu de ca in casa exista doar televizoare LCD?? Sa imi faca in ciuda…De ce nu au pastrat televizoarele, ca acela pe care l-am depistat in holul extins al bipedului, care este mai vechi si nefolosit dar excelent pentru mine. Ma pot intinde si pot observa ce se intampla afara.si mai are pe el si o chestie lunga din plastic cu care ma joc si apas pe butoane 😛 Asa o necajesc pe cea care ma rasfata, pandesc momentul cand este mai interesant filmul si atunci tasnesc si schimb canalul …..

Mi-e ciuda ca nu pot intra sub pielea bipedului…Sunt un pisoi neinteles….

Hm, mioao , ce faina este tastatura asta 😛 O data am reusit sa blochez sistemul computerului ..eh, atunci,nu m-a mai luat in vizita la el cateva saptamani,dar acum mi-a ridicat restrictia avand iar viza pentru apartamentul lui. Dar nu este drept, eu sunt tanar si ma mai joc dar nu ma iarta cum am auzit ca facea cu Junior. Cu York nu are treaba ca e cumintel desi are personalitate. Cand ma joc cu el si sunt luat de val , imediat ma pune la punct.Cand ma bag in oala lui de mancare, nu el este cel care reactioneaza ci… bipedul!! Tipa la mine si ma alearga prin casa …Acum m-am invatat, trebuie sa ii respect pe catei!!

Voi ce ma sfatuiti sa fac??

Plec repede ca vine bipedul …s-a dus la Pet Shop sa imi ia ceva pentru gherute.Sper sa fie ceva dragut sa imi placa ca daca nu ii fac harcea-parcea coltarul nou… Gata , am plecat !!!!

qweghhj,k,l;;;[p[pjgdertyuioopppp’;”;n cvbnfghjjkkyt

– Pleaca de acolo !! Marginalis drumensis ce esti !!!

Thomas la geam

Thomas printre flori

Thomas cascador

Thomas  privind afara

Thomas ganditor

Thomas pe televizor