Black CatDe cand am pisoi in casa, am inceput sa ma documentez despre comportamentul pe care aceste gratioase feline il au.

Intr-un articol scria ca prefera sa stea la inaltime pentru a avea sub control tot ce misca in casa.Cum am mai avut un motan in ale carui manifestari nu intra aceasta caracteristica, mi-am zis:” Eh, neah, nu toate fac asa ceva.”

Parca ar fi stiut ce am citit, KGB-istul cu numele de cod Tommy Gray m-a contrazis.Cu agilitatea-i caracterista mi-a adus la cunostinta preferinta sa pentru inaltimi.

Un adevarat cliffhanger.Exact ca un spion,actineaza fara sa fie vazut si observa totul ๐Ÿ˜› Ochii lui galbeni ies in evidenta , par doua smaralde pe blana ca cenusa, doua vapai uitate intr-un jaratec.

Bineinteles ca a fost cautat si cum nimeni nu l-a gasit s-a dat alarma sa vin ca e mare bai…A disparut Tommy.Fiind mai inalt l-am reperat si luand camera l-am imortalizat in flagrant.

In bucataria mamei mele exista un corp suspendat putin mai singuratic, aruncat intr-un colt, dedesuptul caruia se afla frigiderul, iar pe acesta se gaseste cuptorul cu microunde.Practic , escaladarea spre varf se realizeaza din trei salturi strategic calculate. Primul salt este pe calorifer , al doilea pe cuptorul cu microunde, iar de acolo pe dulap.La urcare nu simte nimeni nimic,doar la coborare se aude caderea pe cuptorul de microunde.

Mai nou doarme acolo la inaltime. Ne urmareste de acolo cu interes si ne priveste smechereste.El este “king of the World” iar noi suntem muritorii de rand….

Cateva fotografii cu el ๐Ÿ˜›

Tommy pe ulap

Tommy la cobarare

Tommy privind de  pe dulap

Un somn bun pe dulap

King of the World

Si muritorii de rand ๐Ÿ˜›

Junior zdrenturosul

Yorky pazind camera

Articolul se adreseaza rubricii“Life in Pictures”.Sa avem o saptamana frumoasa ๐Ÿ˜›