Trebuie sa spun cateva cuvinte despre blog.

Cum rotitele care pun in miscare mecanismul creierasului meu, se tot rotesc si gasesc tot felul de scuze pentru a nu ma lasa dorm, am diverse idei si neavand cu cine sa ma consult , ma adresez voua, celor care ma cititi.

Am atins un anumit nivel psihologic si cum ideile nu imi dau pace , m-am gandit ca in timp , dupa ce voi face rost de mai multe materiale si voiΒ  face cateva prezentari personalizate , grafice, voi mai adauga ,cateva pagini, blogului.

M-am gandit sa adaug actualelor pagini :

  • personalitati
  • istorie
  • arta
  • film
  • si o pagina care sa contina bannerele blogului.

Nu stiu cat de bine ma voi descurca dar amΒ  sa incerc , este o noua provocare pe care o voi avea cu mine insumi, practic am aruncat manusa si trebuie sa salvez onoarea de a avea blog , cu obligatia de a-l face mai interesant si mai atractiv.

Okay, dar am pornit la drum cu un amarat de blog in care imi spuneam oful.

De ce vreau mai mult?

Pentru ca , si inainte eram pasionat de mai multe , dar nu eram convins ca le pot expune in scris.Dupa aproape un an si ceva de blogging ,se pare ca m-am schimbat putin (in bine), si daca incerc sa adun cat mai multe domenii si sa le expun coerent , acest lucru inseamna, ca incep sa am incredere in mine ca blogger.

Sa mai mentionez ca imi si place ceea ce fac?

Cred ca se vede cu ochiul liber πŸ˜†

Voi ce parere aveti despre aceste mici proiecte ale mele?

PS. V arat si ce m-a motivat sa va scriu despre aceste proiecte ale mele? Deoarece , chiar cred ca sunteti cei mai in masura sa imi raspndeti.

Iata si “nivelul psihologic” despre care vorbeam la inceput πŸ˜€