.Este sarbatoare pe blog 🙂

 

Am implinit 7 ani de cand am lansat si scriem pe Cartim Blog.

Aventura lui Cartim a inceput in 7 mai acum 7 ani 🙂 Dupa foarte multi ani de activitate ca forumist, moderator si apoi administrator (de forumuri) m-am gandit sa incep ca blogger.Eram la a doua tentativa si tot nu prea stiam cu ce se mananca si ce impact poate avea.De fapt , nu credeam ca voi apuca sfarsitul de an ….Si totusi….. aveam atatea de spus…

Desi am “prins” repede cum se fac setariile unui blog imi distrugeam temele deoarece imi bagam nasul pe unde nu trebuia 🙂 Aflandu-ma intr-o astfel de situatie (imi facusem tema varza) m-am imprietenit cu Adrian, omul  care-mi hosteste (de la hosting se trage verbul 🙂  ) si care imi este webmaster. De la el am invatat enorm de multe ….

Ar trebui sa fac un bilant….dar mai bine nu…De cate ori am facut-o ,mereu a intervenit ceva si am fost abatut de la cursul stabilit initial.

7 ani

inseamna mult.Nu as fi crezut nici o clipa ca voi avea aceasta aniversare.Va spun un secret: daca nu era wordpress sa imi aduca aminte, scriam postarea peste doua zile.Este rusinos dar am uitat!!

7 este o cifra magica si sper ca ma va ajuta sa ma redresez.

Azi, imi programasem sa scriu ceva despre un eveniment petrecut la Timisoara unde , in doua ore, am facut peste 600 de poze…Ramane pe alta data…deoarece a fost prea frumos si unele instantanee sunt prea reusite pentru a ramane uitate intr-un folder..As mai avea de impartit cu voi; o calatorie… si multe, multe altele…De-ar avea ziua mai multe ore……

In acesti ani m-am imbogatit cu prieteni.Desi virtuali ii simt mai aproape decat pe cei din real life…Primesc mai repede un feed back din online si de foarte multe ori este unul mai sincer.

Aceasta aniversare ma prinde la ceas de seara cu Denis dormind la picioarele mele obosit de plimbarile facute azi.

Cartim Blog

 

isi va continua aventura deoarece tolba cu povesti si amintiri nu a ajuns nici la jumatate ci dimpotriva am mai strans impresii si ceva experienta care merita impartasite.Nu imi ramane decat sa imi urez “Bafta!!” si sa imi (si sa va ) promit ca imi voi organiza timpul in asa fel incat sa reusesc sa astern si pe blog gandurile neimpartasite pe care le am.

Oare Bill Gates, nu poate realiza un program care sa imi scrie direct frazele deja realizate mental??

🙂 😛 suna a SF, nu?? 🙂  Dar sa stiti ca, de multe ori ,frazele construite in minte sunt inspirate dar tastarea strica de multe ori un text bine structurat….Ba gresesc , ba este prea mult de scris, ba intervine cenzura….

Okay , am luat-o pe aratura 🙂

La  7 ani de Cartim Blog imi doresc sa va fiu in continuare alaturi dragii mei prieteni,imi doresc mie sanatate pentru a putea scrie si inspiratie penru “a avea condei” 🙂

La multi ani!

Blogului ii doresc:

 

 

Fara Sylvester nu se putea (nici fara tortul de ciocolata) asa ca am creat o modesta ilustrata amiversara  🙂 

LMA 7 CARTIM

 

PS.Deoarece surpriza de Daliana este deosebita nu pot sa nu o impartasesc cu voi 🙂 Un logo aniversar profesionist!!
Multumesc frumos, Daliana!!

cartim blog final