Miscellaneous si Mazgalica mi-au luat acest “interviu” in care raspund la unele intrebari despre blogul meu.

1.Cand ai inceput sa scrii in online?

Am inceput sa scriu in online din 2001, dar pe forumuri, devenind moderator sau administrator.Doar ca acestea nu ma mai multumeau, am incercat sa fac un blog in 2007, dar nu stiam exact cu ce se mananca sau poate nevoia de a-mi expune ideile nu era atat de acuta.
In 2009 , mi-am facut blog la sugestia unei prietene, care m-a convins mai tarziu sa imi cumpar domeniu.Prima postare de pe blogul meu a fost facuta in 6 Mai 2009 cu titlul de “Hello World!”

2. Ce te motiveaza sa scrii pe blog ?

Nu stiu daca e nevoie de un motiv, poate doar dorinta de a scrie despre ceva ce cred eu ca e interesant, amuzant sau inedit.
Mai rar scriu despre ceea ce simt.

3. Cum reactionezi la comentarii negative ?

Depinde cat de negative sunt 😛
Cu politete , desigur. Tin cont de ele, si incerc sa imi imbunatatesc stilul sau site-ul.

4. Care a fost ideea initiala de la care ai pornit ?

Ideea initiala?
A fost de a avea un loc in care sa ma descarc, sa imi spun parerea fara absolut nici o cenzura.
Apoi am inceput sa scriu despre lucrurile care imi plac, sau despre lucruri care consider ca sunt lasate in “paragina memoriei”.

5. Ce fel de link-uri tii in blogroll ?

Interesanta intrebarea.

De regula, cele pe care le citesc regulat, apoi cele tehnice de unde imi pot lua informatii utile despre blog sau alte lucruri interesante, cele de fotografie care imi incanta ochiul, cele de lectura in care regasesc povestiri pe care le uitasem, si mai am cateva, care sunt ale unor bloggeri la inceput de drum si care au nevoie de un mic sprijin.


6. Cum te-a schimbat pe tine blog-ul ?

M-a ajutat sa fiu mai atent la ceea ce ma incoanjoara, sa fiu pe “receptie” pentru a putea scrie un articol nou.
M-a invatat ca pot scrie si chestii incomode, si datorita blogului am devenit un mini-reporter, iar acest lucru imi place.
Mi-a dezvoltat imaginatia si creativitatea, in fiecare zi invat ceva si simt ca mi dezvolt niste abilitati, care existau in stare latenta, si acum s-au reactivat.


7. Ce asteptari ai in viitor de la blog-ul tau ?

Sa creasca si sa fie mai popular:P
Sa reuseasca sa transmita cat mai multe , din cat mai multe domenii.

8. Cat despre vizitatorii / cititorii acestui blog ?

As dori sa le multumesc celor care ma citesc si imi lasa un feed back.
In unele momente , ei mi-au fost mai aproape decat persoanele fizice din jurul meu, iar pentru acest lucru, le sunt recunoscator si ii asigur de respectul meu.

Acest asa-zis interviu poate fi preluat de oricine, dar am totusi trei persoane care as dori sa il duca mai departe: Anyta,Daliana, si Zinei