Zilele astea m-am suparat.

Se presupune ca daca esti esti prieten cu cineva, indiferent ce investitie face respectivul, in momentul in care il vezi sau il auzi ca e fericit , te bucuri la randul tau.Te bucuri pentru ca ti-e prieten si orice bucurie al lui ar trebui sa te inveseleasca si pe tine.

Asa ar trebui in teorie…

Inteleg ca e criza, sunt constient ca banii cheltuiti cu aparatul meu foto ajungeau pentru un concediu sau pentru ce stiu eu ce investitie…Stiu ca sunt lovit de cometa si am stoluri sau carduri in cap, dar daca tot mi-am luat acest “monstru” de aparat anumiti “prieteni” ai mei ar trebui sa imi ureze “La mai mare si cat mai multe poze !”

Dar mi se spune “Te dau banii afara din casa?”..
Clar nu, dar fiecare om are niste dorinte si atata timp cat nu am cerut nimanui un banut, nu prea vad unde e problema.

Nu inteleg de unde atata invidie sau rautate, ori de cate ori un amic al meu isi ia ceva , sau isi construieste ceva in casa , sincer ma bucur si ii sustin.

Poate pentru mine este mai mult decat un simplu moft, poate este o investitie.Ideea este ca nu m-am asteptat la o asemenea atitudine si nici nu vad ce rost are sa dau explicatii.

Poate ca reactia mea este deplasata dar provine dintr-un sentiment de dezamagire.Nu ma asteptam din partea respectiivei persoane la o astfel de atitudine.

Noi sa fim sanatosi, fiecare cu pasarelele lui …..

Poate sunt tampit cand ma astept ca si altii sa aibe reactii asemeni mie,fiecare e liber sa se manifeste cum doreste …

Am eu expectante prea mari sau sunt defect?