Astazi intreaga lume sarbatoreste Ziua Internationala a Animalelor.

Nu se  putea o zi mai potrivita sa va anunt ca familia are un nou membru.Este o mogaldeata de 4 luni  cu o  blanita pufoasa si  neagra.Micul blanos se numeste Felix si este  un motan cu ochi ca doua margele de chihlimbar.

Se afla la noi de doua saptmaani  tinandu-i de urat lui Denis.

Ce m-a determinat sa iau un motanel atat de repede? Faptul  ca Denis era foarte singur si isi cauta prietenul pierdut in toate colturile din casa.De cand am adus mica felina in casa este un catel fericit.Cat despre noul venit fiind obisnuit cu cateii  accepta provocarile lui Denis si astfel totul se transforma intr-o joaca perpetua.

Intre timp am fost la  veterinar pentru vaccinare si deparazitare.

Pe micul pisic l-am luat din Piata de Animalute.Era intr-o cusca cu inca cinci pisoi.Am stat si m-am uitat la cei sase pisoi nestiind pe care sa il aleg.Am decis sa bag un deget intre zabrelele custii hotarat ca primul care va fi interesat de degetul meu, acela sa fie alesul.O mogaldeata negra cu reflexe ciocolatii s-a aratat interesat de mine.

Cand i-am vazut moaca cu ochii ca de chihlimbar mi-am zis: “Tu vei veni cu mine!”.Am dat 10 lei pentru sanatatea lui si l-am adus acasa.I-am pus litiera in functie, am scos bolurile de inox si i-am cumparat o zgardita rosie pe care o poarta mandru la gat.Dupa ce a inspectat fiecare colt al casei  a inceput joaca , harjoana cu Denis.

Acum dorm si mananca impreuna.

Acum suntem trei negri mititei (in nuante diferite) 😛

Se spune ca pisica neagra aduce  noroc in casa celui care o gazduieste.Asa sa fie!!

 

Cateva poze cu amicii mei 😛