Nu exista limita superioara de varsta in ceea ce priveste relatiile intime, important este ca oamenii sa fie echilibrati si in acesta privinta. Viata isi urmeaza cursul si are frumusetea ei la orice varsta, intocmai cum anotimpurile ne farmeca pe rand. Ne bucura venirea primaverii, fiindca totul reinviaza in jur si gradinile vor fi pline de parfum, de culoare si de flori. Si vara este anotimpul in care culoarea si caldura triumfa, plus ca urmeaza perioada concediilor, de aceea cele doua anotimpuri sunt asociate cu cele mai frumoase varste ale umanitatii: copilaria si tineretea. Toamna semnifica maturitatea deplina si trecerea catre batranete, in timp ce iarna simbolizeaza batranetea.

Intre parteneri, relatiile intime reprezinta o forma de intimidate, un dar magic pe care si-l pot face reciproc.

Dar ce este de facut, cand o femeie incepe sa aiba probleme la intrarea la menopauza? Libidoul scade considerabil, lubrifierea naturala dispare si relatiile intime in loc sa produca placere, aduc durere, usturime.
La orice ginecolog v-ati prezenta vi se va spune sa va lubrifiati bine cu produse de calitate premium si nu veti mai simti disconfort.

Lubrifiantii comuni i-ati vazut la farmacii sau supermarketuri, in special la case, dar sfatul meu este sa alegeti cele mai bune produse, testate deja in tarile europene, din sex shop online.

Ollo.ro, care se ocupa si de asigurarea transportului produselor la adresa indicata de persoana care le comanda. La valori mai mari de 250 de lei ale unei comenzi, transportul este 100% gratuit oriunde in tara si primiti si un pachet de prezervative foarte bune gratuit, pe care il puteti face cadou amicilor, in cazul in care nu folositi asa ceva, fiindca nu mai aveti nevoie de protectie.

La categoria lubrifianti se gasesc o multime de produse de cea mai buna calitate pe baza de apa, silicon, hibrizi sau ulei.
MARC DORCEL – SENSATION PURE WATER 100 ML imbina proprietatile apei cu cele ale unor plante foarte cunoscute pentru efectele lor benefice asupra organismului. In componenta acestui lubrifiant care costa 75 de lei intra si infuzia de calendula si aloe vera.

Acest gel este nonalergic, iar PH-ul sau este negativ, asa ca poate fi folosit zeci de ani, fara sa dea reactii alergice. De aceea v-am spus ca nu se foloseste orice lubrifiant pe care il vedeti stand luni de zile in magazinele de cartier sau la case! Vaginul este extreme de sensibil, de aceea femeile trebuie sa aiba grija maxima de el.
In 3-5 zile de la finalizarea comenzii primiti garantat si discret lubrifiantul acasa si nu trebuie sa va temeti ca s-ar putea sa afle cineva ce ati comandat si de unde ati comandat, fiindca asta nu se va intampla niciodata!
Pe stoc exista lubrifianti subtiri si lubrifianti mai grosi si trebuie sa va spun ca nu numai femeile aflate la menopauza sau premenopauza au nevoie de aceste substante, ci si femeile tinere pentru senzatii tari si barbatii foarte sensibili in zona intima.

In sex shopul prezentat mai sus exista si lubrifiantul care apara aparatul genital de infectii cun virusi si de boli cu transmitere sexuala. Acesta se numeste ORGANICS OCEANICS LUBRICANT si costa 70 de lei.