Nicio petrecere nu este completa fara o bautura alcoolica iar, la petrecerile mele, invitata de onoare este, intotdeauna, SCANDIC VODKA.

De ce prefer Scandic Vodka?

Deoarece aceasta bautura, timp de 25 de ani, s-a reinventat pentru a fi actuala tuturor generatiilor. Anul acesta, Scandic Vodka vine intr-o noua sticla, iar gustul bauturii este mai bun ca oricand.

Aceasta vodka nu este apreciata doar de barbatii trecuti de varsta de 35 de ani, ci de toti tinerii petrecareti, carora le plac bauturile alcoolice, combinate cu diferite arome, pentru a obtine cele mai tari cocktail-uri.

Scandic Vodka are o concentratie alcoolica de 37,5 %, suficienta pentru a oferi senzatii tari toata noaptea dar, in acelasi timp, moderata pentru a pastra gustul aromat al brand-ului de Scandic Vodka, care a devenit un trademark pentru consumatori.

Noua Scandic Vodka Premium este o bautura accesibila tuturor, ce poate fi achizitionata din magazinele romanesti. Aceasta este disponibila la sticla de 500ml, 700ml sau sticla de 2L. De asemenea, Scandic promoveaza aceasta vodka premium si in flacoane PET de 200ml si 500ml.

Este bautura ideala pentru orice ocazie. Indiferent de anotimp, un pahar de Scandic Vodka este, intotdeauna, binevenit.

Unul dintre cocktail-urile preferate, pe care imi place sa il savurez alaturi de prietena mea, este Caipiroska. Acest cocktail, simplu de preparat, poate fi facut si acasa, deoarece nu necesita multe ingrediente.

Pentru a prepara cocktail-ul Caipiroska avem nevoie:

  • 50ml de Scandic Vodka

  • 10 ml sirop de zahar

  • 10 ml suc lime

  • Capsuni sau pasta concentrata de capsuni (in functie de preferinta)

  • Gheata

Prepararea unui astfel de cocktail necesita doar 5 minute si este unul din multele drink-uri care se pot prepara folosind Scandic Vodka.

Noua Scandic Vodka Crystal Clear Premium este o bautura de care te poti bucura in orice moment al zilei, deoarece aroma puternica si rafinata de vodka autentica romaneasca iti va bucura simturile de fiecare data cand o vei gusta.

De fiecare data cand ies cu prietenii in oras, avem clubul nostru unde barmanul ne-a invatat deja comanda. Incepem cu shot-uri de Scandic Vodka, apoi ne incingem cu Scandic Vodka “on the rocks lime” si, pe final de seara, ne domolim cu cateva cocktail-uri pe baza de Scandic Vodka.

Este bautura de care nu ne putem lipsi niciodata, datorita faptului ca o putem achizitiona aproape de oriunde, iar preturile si cantitatea sunt mereu convenabile.

La cele mai reusite petreceri, am gasit Scandic Vodka sau cocktail-urile care o aveau in compozitia lor.

Desi este o bautura accesibila tuturor, este interzisa comercializarea catre minori, iar consumul trebuie moderat, deoarece alcoolul poate crea dependenta.