Nimic nu se compara cu sfarsitul zilei de munca cand esti dornic sa ajungi acasa, la cei dragi, si sa savurezi un pahar de tarie pentru a te destinde. Alegerea mea, atunci cand vine vorba de bautura este Scandic Vodka, deoarece are toate calitatile necesare pentru a ma binedispune si imi aminteste de iesirile din weekend in cluburi.

Vineri seara, dupa o saptamana grea de lucru, ardeam de nerabdare sa ajung acasa si sa ma relaxez cu un pahar de Scandic Vodka. O seara linistita era tot ce imi doream.

Asa ca imaginati-va surprinderea mea, cand intru in casa si o gasesc pe iubita mea, alaturi de 3 prietene pe care le stiam de multi ani si o prietena noua: sticla mea de Scandic Vodka, la care abia asteptam sa ajung. Sticla mea de Scandic Vodka aproape goala, as vrea sa mentionez. Acum… stiam ca intr-un cuplu imparti totul, dar chiar si vodka mea preferata?!

M-am inchinat in gand si deja ma intrebam daca fetele mai stiu cum le cheama. Cand le-am intrebat cum se simt, au zis ca niciodata nu s-au distrat mai bine si ca Scandic Vodka este geniala, chiar si on the rocks.

Vazand cum sta treaba, am coborat la parterul blocului, la supermarket, pentru a ma aproviziona cu inca o sticla de Scandic Vodka. Am avut de ales intre sticle de 500 ml, 700ml sau 2L, dar stiind ce ma asteapta acasa, am luat la 2L, macar sa stiu o treaba.

Asa ca m-am intors inapoi la apartament pentru a continua petrecerea. Atat iubita mea, cat si prietenele ei au fost in extaz atunci cand au vazut inca o sticla de Vodka Scandic. Asa ca m-am trezit fara voia mea barmanul lor, dar marturisesc faptul ca nu mi-a displacut, mai ales ca dupa ce le-am servit pe toate, m-am retras pe terasa si m-am relaxat vreme de jumatate de ora, dupa care m-am intors la ele si ne-am distrat pe cinste.

Cu ajutorul sticlei de Scandic Vodka am avut parte de o seara memorabila, care mi-a adus aminte de anii studentiei, atunci cand frecvent organizam petreceri in camin. Si seara aceea a fost cu distractie si voie buna, alaturi de persoane dragi, care stiu sa se distreze. Scandic Vodka este ideala oricarei petreceri, deoarece este foarte convenabila la pret si extraordinara din punct de vedere calitativ. Nici urma de mahmureala a doua zi. Nici macar la fete. Asta da vodka!